USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У лікарні на Волині - новий головний лікар

12 Лютого 2014 17:07
На посаду головного лікаря Старовижівської центральної районної лікарні призначили Тетяну Свіржевську. Про це повідомили у Старовижівській райдержадміністрації.

Тетяна Свіржевська народилася 30 травня 1964 року в селищі Заболоття Ратнівського району. Після закінчення у 1981 році середньої школи поступила у Чернівецький державний медінститут, де навчалася за спеціальністю «лікувальна справа». У 1989-1990 році проходила інтернатуру на базі Луцької міської лікарні. Потому до 2011 року працювала лікарем-ендокринологом вищої кваліфікаційної категорії у поліклінічному відділенні ЦРЛ. Майже три останні роки перебувала на цій же посаді в Територіальному медичному об’єднанні Любомльського і Шацького районів.

Заміжня. Має двох доньок.

Пріоритетним у своїй діяльності новий головний лікар наразі вважає забезпеченість кадрами очолюваної нею установи, адже, на її переконання, тоді можна говорити про результативність праці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus