USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На КВН у Луцьку сміялися з Тимошенко і «Аверсу». ФОТО

24 Жовтня 2011 09:52
Чвертьфінальну гру Ліги КВН «Волинь» 22 жовтня в Луцьку виграла рівненська команда «Аварія», а до наступного етапу змагання за результатами конкурсу пройшли кавеенщики «Оптом дешевше» з Тернополя та рівненські «Хлєба і зрєліщ».

Гра проходила в концертному залі Палацу учнівської молоді, який був повністю заповнений глядачами. Квитки коштували від 30 до 35 гривень. Подивитися на гру вже не вперше прийшли й заступники голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко та Олександр Курилюк.


У чвертьфінальній грі змагалися команди з Києва «Ех, Тамара!» та «План Кюрі», тернопільська «Оптом дешевше», які були чемпіонами ліги «Волинь» 2010- 2011 року, рівненські «Аварія», що володіли «Кубком Любарта 2011», житомирські «Ранетки», рівненські «Хлєба і зрєліщ», що були переможцями фестивалю «VolFest 2011» та івано-франківські «Кривий потенціал».



Серед журі – старожили ігор КВН. Зокрема учасник гурту «ФлайzZzа» Андрій Тимчук, працівники медіа Андрій Собуцький та Михайло Гарщаль, голова правління МГО «Волинська асоціація КВН» та директор Ліги КВН «Волинь» Валерій Пельц. Новачком і єдиною жінкою в складі журі стала представниця компанії «Кромберг енд Шуберт» Марина Кущенко.

Призовий фонд Ліги цього сезону становить 14 тисяч гривень. За традицією, команди змагалися у чотирьох конкурсах: «Візитка», «Розминка», «Дует» та «СТЕМ». Хоча організатори виокремили тему європеїзації України, однак найгарячіше публіка сприймала жарти над злободенними темами.



Наприклад, над арештом Юлії Тимошенко, а також пародії на Президента та Прем’єр-міністра, «стьоб» із жеків, «Волиньобленерго», «Луцьктепло», «гопників», луцького телеканалу «Аверс» та перспективами виникнення у селі Липини першого національного каналу.



«Телеканал Аверс – а можна подумати, у вас – все добре», - жартувала «Аварія». До слова, в минулих іграх ця команда «проїхалася» по радіо «Луцьк».
«Після арешту Тимошенко на каналі СТБ з’явиться нове шоу – від панянки до пацанки». Вона у шоці?» - пропонувала питання у розминці команда «Оптом дешевше».

Виступи радували не лише чудовою акторською грою, свіжими жартами, а й віршованим і музичним оформленням номерів, переодяганням і кумедними танцями. Особливо відзначила публіка «па» учасниці київської команди «Ех, Тамара!».

Наступна гра відбудеться 24 листопада.

























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
шо нібудь Показати IP 24 Жовтня 2011 10:29
Дуже цікава новина, НОВИНА РОКУ!!!
12 до шо нібудь Показати IP 24 Жовтня 2011 13:50
а що для тебе дибіла цікава новина?? читай інші сайти))
Таня Показати IP 24 Жовтня 2011 11:09
КВН був супер! Гумор завжди відодражає настрої населення :)
Танічка Показати IP 24 Жовтня 2011 12:00
Все було кльово!!!!!!!!Особливо порадувала "АВАРІЯ" з Рівного. Хлопці- дуже дякую:)))))
Спасибо жителям данбаса за башкалэнка екстраКЛАССА Показати IP 24 Жовтня 2011 16:14
а чого це Башкаленко і Курилюк завжди разом...хоча б раз хтось із них привів із собою на подібний світський захід своїх дружин??? Сашки, "Шерше ля фам..."....
він до Спасибо жителям данбаса за башкалэнка екстраКЛАССА Показати IP 24 Жовтня 2011 17:09
Башкаленко був з сином
Млявий до він Показати IP 24 Жовтня 2011 17:35
ну хоч не з пивом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus