USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На прокурора вдягли кайданки. Скандальне ВІДЕО

8 Грудня 2011 12:31
Телеканал «Аверс» оприлюднив скандальне відео, як у 2009 році працівники міліції вдягли кайданки на працівника луцької прокуратури Олександра Ляшука.

Сюжет зі скандальним відео вийшов 7 грудня о 18.45 у випуску «Новин на часі» на телеканалі «Аверс».

Як повідомив телеканал, кореспондентам програми «Новин на часі» трапилось цікаве відео – наслідки активного відпочинку одного з працівників луцької прокуратури.

«Старший помічник міського прокурора розійшовся так, що навіть міліція не могла вгамувати. Довелось одягати кайданки. Видовище побачили усі, хто тієї ночі відпочивав у кафе на автозаправці», - інформує телеканал.

За даними тележурналістів, на відео зображений нинішній помічник прокурор Луцька Олександр Ляшук. Його попід руки тримали два правоохоронці. Чоловік нібито «розбушувався» у кафе.


Очевидець події Василь розповів телеканалу: «Були люди інші в кафе. Крім того, за сусіднім столиком відпочивали працівники прокуратури. Їх було двоє. Одного з них я знаю. Це був Олександр Ляшук. Сказати, що вони були в нетверезому стані – це означає нічого не сказати. Вони були, як в народі кажуть, в «пополамі». Виникли сварки, скандали, і далі відбулось те, що мене здивувало найбільше. Люди, які мають своїм прикладом показувати, як правильно поводитись в деяких ситуаціях, як не потрібно, навпаки, роз’яснювати, поводитись, починають п’яний дебош. Летить посуда, летять мати в усі боки. Ображаються працівники кафе-закладу, ображаються відпочиваючі».

Лучанин Василь був одним із очевидців цього видовища. Каже, того вечора у кафе було багато людей. Проте гучні посади фігурантів скандалу змусили тримати язики за зубами. Працівники кафе просто не відали, які серйозні в них клієнти. А тому викликали «дебоширам» міліцію.

Василь – очевидець: «Вони не забарились, приїхали швидко і далі – ще страшніше. Працівник прокуратури, розмахуючи своїм посвіденням, і вигукуючи на все місто, хто він і звідки, почав погрожувати працівникам міліції – я вас і туда, я вас і так, я вас і засажу, і так далі, і тому подібне».

Щоправда, за інформацією телеканалу «Аверс», працівника прокуратури із кайданків визволили «свої», які прибули на місце НП.

Журналістам не вдалося з’ясувати, чи покарали міліціонерів за нешанобливе ставлення до працівника прокуратури.

Донедавна ще прокурор Волині Андрій Гіль повідомив телеканалу: «Жодних матеріалів про ці, як ви кажете, курйозні випадки до нас не надходило. Якби надійшли матеріали, ми б, по-перше, зобов’язані були б провести службову перевірку і прийняти рішення. Оскільки матеріалів немає, і, можливо, це на рівні слухів. Не було жодних матеріалів стосовно вчинення якогось правопорушення працівником прокуратури під час відвідування там барів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Здрасте Показати IP 8 Грудня 2011 15:21
В комуністичні часи чи в європейській країні за таку фігню по голові не погладилиб, а при сьогоднішньому режимі алік получився героєм.
громадянин Показати IP 8 Грудня 2011 15:46
нудить від такої фігні. Де були 3 роки? Василь звісно зас...ць, що згаданав це л...но через 3 роки але порівняно з тим, хто виклав цю "падляну" він знову ж таки просто з...ць. Цікаво які розцінки аби викласти в новинах схоже л...но? Що скажете панове журналісти?
Нема терпіння Показати IP 8 Грудня 2011 15:55
Г...н, є г...н... Геть його з Прокуратури... Хабарник та здирник...та й взагалі не приємна людина.
Луцьк Показати IP 8 Грудня 2011 15:56
Стаття 46 Закону України «Про прокуратуру» Вимоги до осіб, які призначаються на посади прокурорів і слідчих Прокурорами і слідчими можуть призначатися громадяни України, які мають вищу юридичну освіту, необхідні ділові і моральні якості. Особи, які не мають досвіду практичної роботи за спеціальністю, проходять в органах прокуратури стажування строком до одного року. Порядок стажування визначається Генеральним прокурором України. Особи, вперше призначені на посади помічників прокурорів, прокурорів управлінь, відділів, слідчих прокуратури, приймають "Присягу працівника прокуратури" такого змісту: "Я, (прізвище, ім'я, по батькові) вступаючи на службу в прокуратуру, присвячую свою діяльність служінню Українському народові і Українській державі та урочисто присягаю: неухильно додержуватися Конституції, законів та міжнародних зобов'язань України; сумлінним виконанням своїх службових обов'язків сприяти утвердженню верховенства права, законності та правопорядку; захищати права і свободи людини та громадянина, інтереси суспільства і держави; постійно вдосконалювати свою професійну майстерність, бути принциповим, чесно, сумлінно і неупереджено виконувати свої обов'язки, з гідністю нести високе звання працівника прокуратури. Усвідомлюю, що порушення присяги несумісне з подальшим перебуванням в органах прокуратури". Висновки робіть самі.....
прокуратор Показати IP 8 Грудня 2011 16:12
http://www.youtube.com/watch?v=_1WFKt6OaMc&feature=player_embedded
adams Показати IP 8 Грудня 2011 16:14
А ДЕ ВІДЕО ДІЛОСЬ???
Луцьк Показати IP 8 Грудня 2011 16:15
Цензура працює і надалі. А де ж відео поділося?
Гість Показати IP 8 Грудня 2011 16:20
http://www.vip.volyn.ua/video/p-yanyuchii-prats-vnik-prokuraturi-lutska-roz-ishovsya-tak-shcho-nav-t-m-l-ts-ya-ne-mogla-iogo
іван Показати IP 8 Грудня 2011 16:22
http://zik.ua/ua/news/2011/12/08/323247
відео поки що тут Показати IP 8 Грудня 2011 16:26
http://zik.ua/ua/news/2011/12/08/323247 http://vip.volyn.ua/video/p-yanyuchii-prats-vnik-prokuraturi-lutska-roz-ishovsya-tak-shcho-nav-t-m-l-ts-ya-ne-mogla-iogo http://www.youtube.com/watch?v=_1WFKt6OaMc&feature=player_embedded
ЛуАЗ Показати IP 9 Грудня 2011 10:06
Це вже не смішно. Якби то був простий смертний, то це ще й показали би на центральних каналах. Чому нема відео? Де можна знайти? Позор прокуратурі. Ненавиджу!!!
правдолюб Показати IP 9 Грудня 2011 12:03
КОЗЛИВ ТА ХАБАРНИКИВ ТРЕБА ВСИХ ВИГАНЯТИ ,БУЛОБ ДОБРЕ ЩОБ В НЬОГО ЗАБРАЛИ ВСЕ ЩО ВИН НА "ПОСИВАВ" ТА ЗАКРИЛИ В СИЗО
buben Показати IP 9 Грудня 2011 12:09
Уже и видео срочно удалили. Все сделают чтоб народ правды не знал.
ммм Показати IP 10 Грудня 2011 08:36
видно комусь добре насолив цей прокурор тож і хочуть його перед новим обласним прокурором компрометувати. Взагалі ця стаття наскрізь закзна, на відео жодних подій описаних в статті не показали, знайшли якогось "Василя" - очевидця. Так можна про кого завгодно гнаписати і за цю писанину ніхто не відповість
не байдужий Показати IP 11 Грудня 2011 20:36
от і відео найшлось на юбубі http://www.youtube.com/watch?v=CcsnIcW95WI http://www.youtube.com/watch?v=ltoT0zdBat4

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus