USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

На Волинь може приїхати Кличко

18 Січня 2012 15:46
До Луцька та деяких районних центрів Волині, можливо, приїде лідер політичної партії «УДАР» Віталій Кличко. Його візит заплановано на квітень-травень.

Про це 18 січня під час прес-конференції розповів голова виконкому Волинської обласної організації партії «УДАР» Ігор Алєксєєв.

З його слів, візити керівників партії до регіонів повинні бути систематичними. Зокрема навесні заплановано приїзд Кличка. «Ми пропонуємо, аби він не тільки до Луцька приїхав, але й до окремих районних центрів. До речі, приїзд Кличка до Рівного показав готовність виборців підтримати нашу силу. Навіть більшу, ніж ми очікували». – відзначив голова виконкому.
Окрім цього, він повідомив, що в Україні проти «УДАРу» почали використовувати певні політтехнології, намагаючись зобразити партію як «поплічників» чинної влади. «Ми – опозиційна структура. Жодних переговорів з Партією регіонів та їх сателітами ми не ведемо і вести не будемо», - заявив він.

На думку політика, цьогорічні вибори до Верховної Ради можуть стати останнім демократичним волевиявленням українського народу. Тому керівництво «УДАРу» звернулося до деяких партій з пропозицією визначати єдиного кандидата в кожному одномандатному мажоритарному окрузі. Адже треба об’єднуватися для ефективної боротьби з чинною владою.

«Ми готові знімати нашого кандидата за умови, що претендент наших союзників матиме вищі шанси на перемогу. Мова йде не про розподіл округів, а про визначення конкретного кандидата. Наразі тривають певні консультації», - зауважив Алєксєєв.

Також він повідомив, що «УДАР» пропонуватиме всім союзникам підписувати угоду, в якій зазначатимуться завдання і цілі співпраці. Водночас в документі передбачено, що єдиний кандидат повинен відбиратися за такими критеріями: принципова політична позиція, громадський авторитет, євроінтеграційні переконання, вміння працювати на команду та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Арсен Показати IP 18 Січня 2012 16:13
«Ми – опозиційна структура. Жодних переговорів з Партією регіонів та їх сателітами ми не ведемо і вести не будемо» - ха, ха, ха, яка брехня. Усім відомо, що обласна організація "Удар" та її голова працюють на Коломойського - найбільшого "Опозиціонера". Сором хлопці, сором бити себе в груди і виголошувати ми опозиціонери, а тим часом кластися під владу, ... .
Боксер до Арсен Показати IP 18 Січня 2012 17:09
Не бла-бла! а факти будь-ласка.
Янек Показати IP 18 Січня 2012 18:17
Хочете факти? Будь-ласка. На виборах у Луцьку "Удар" буде підтримувати Ігоря Палицю, який разом з регіоналами голосував за харківські угоди, згідно яких Росія буде контролювати Крим ще 25 років.
Удар Показати IP 18 Січня 2012 18:40
2Арсен Троль Ви шановний,низькосортний ТРОЛЬ)))
нацик Показати IP 18 Січня 2012 19:59
кличко- хороший український боксер, і не дуже хороший український політик, у всякому разі без ідеологічного стержня.Тігіпко, Кличко...можна продовжувати ряд
тиць-здиць Показати IP 18 Січня 2012 21:20
І я хотів шось сказати, але ну його к манахам. В Кличка шо джеб, шо хук... Заб’є ні за цапову душу
Вікінг Показати IP 18 Січня 2012 22:06
А Розтока, що поряд, на минулих виборах ішов від УСДП.
Олексій Показати IP 19 Січня 2012 01:26
Арсен поясніть яке відношенння має Коломойський до ПР, якщо в нього фінансові війни з Ахметовим і іншими представниками ПР?
Читачка Показати IP 19 Січня 2012 09:23
Алексеєв????????????????????????????????? Цей шут, не смішіть народ, шановні ударівці,якщо ця партія з такими "екземплярчиками" прийшла на Волинь - це УТОПІЯ.........Я вже чуть не зупинила свій вибір на цій партії, але з такими людьми, сміх та й годі.
?? до Читачка Показати IP 19 Січня 2012 11:29
а чим вам Алесеєв недогодив?
ІЗЯ Показати IP 19 Січня 2012 12:02
А от чим не догодив Алєксєєв Читачці думаю не варто обговорювати в коментарях?!!
Читачка до ІЗЯ Показати IP 19 Січня 2012 13:07
Ви знаєте, він не мені особисто не догодив, я є жителькою Луцька, і цікавлюсь політичним життям міста, так ось пан Алексеєв виглядає не дуже перспективно, скажіть -ХТО він, яка в нього спеціальність, можливо у нього є якісь досягнення, якими може похвалитись. Людина "нізвідки", світиться тільки в період виборів. А за партію "Удар" я та моя родина планували віддати свій голос на виборах.Зараз я бачу, що це черговий бізнес-проект, дякую, що відкрили очі.
Ростік Показати IP 19 Січня 2012 15:02
ДЯКУЮ, шановна Читачка.Ви бачили коли небудь труд шахтаря, але ж він є. повірте, я ІГОРА знаю трішки, не можна сказати що надто, адже кожна душа це темрява, але він чітко знає свою роботу, ерудований та принципіальний по деяким моментам.А ви ... бізнеспроект, бізнес проект, ви особисто бачили прийом-передачу Коштів. Ні? Тоді будь ласка дайте себе проявити іншим, які намагаються щось зробити, а не сидять дома та скиглять, як все погано і хто винен.
Читачка до Ростік Показати IP 19 Січня 2012 18:18
"сидять дома та скиглять", це мені здається про Ігора,у вільний від виборів час.Особисто я прийом-передачу коштів не бачила,але людина яка працює тільки в період передвиборчої кампанії... ,що значить чітко знає свою роботу?, можливо я щось не знаю, хоча за політикою в місті Луцьку слідкую уважно, там, де є Алексеєв - я успіху не спостерігала.Причому неоднократно.
Ронін Показати IP 23 Січня 2012 00:40
особисте-це емоції, факти - це пройдений шлях. якщо факти, то Савчук (Сава), п'ятий (чи офіційний, чи неофіційний) очільник УДАРа на Волині (Навіцький,Столяр,Зелінський,таємна фігура, яку пропонував Кравчук - головна людина Клічка, що відповідає за партію). Навіцький - не потягнув (відсутніст фін. ресурса), Столяр - з виборами не склалось (по Луцьку партія і одного % не габрала) - перегорів, та зупинився, Зелінський - дуже хотів, та київські прислухались до протесту місцевих парьійців і не пропустили остатлчно, тайна кандидатура -поки розглядадась, з'явилась у київськоиу офісі людина від Палиці, і став Савчук, який потягнув за собою товариша по рибній ловлі - Алексєєва (вибачаюсь, якщо напутав з "е" та "є"). Якщо хочеться зрозуміти перспективи та мотивацію цього тандему - оцігіть їх шлях, та подумайте, що може їх заставити різко змінитись - напевно що то любов до гас з Вами, або бажання всіх об'єднати та когось перемогти. Тут проблема: якщо Саву поважають по понятіям, то Алєксєєва, взагалі, тільки новачки, яким він на перших порах здається грамотним політиком, інакше він хоч інколи з'являвся б де інде в політичних місцевих професійних колах. Далі більше - спитайте у Алєксєєва: - що він зробив з місцевим очільником УДАРу, і де взявся Роздока (доречі дуже непогана людина, і добрий спортсмен), якого УСДП не зрозуміло, хоча що правда й самі на порозі саморозпуску, якщо тільки Київ не "фінансне"... Якщо ж говорити взагалі, навряд чи в якоїсь політичної сили зараз взагалі існує розуміння що таке кадрове питання політичної партії. В жодному технологічному ланцюгу партійногожиття немає жодного критерію та системи, окрім ресурсу (любого його виду) який людина може принести або партій, або окремим партійцям... Але ж це й не дивно...
ronin Показати IP 23 Січня 2012 00:51
забудемослово "політика", хто, що знає про людей, які зараз презентують "УДАР" на Волині.
Сусідка до ronin Показати IP 23 Січня 2012 11:56
Оскільки склад Удару змінюється в залежності від спонсорів, на сьогоднішній день я знаю достовірну інформацію про сьогоднішнього голову виконкому , пана Алексєва. Освіта - ??????????, останне місце роботи ?? - нічний електрик на КРЗ,проживання - ?? , мабуть, Україна, сімейний стан - ???,джерело доходів - ???, продовжувати, гадаю , сенсу немає...можливо інші члени партії мають кращі рекомендації? Відгукніться!!!
ronin Показати IP 23 Січня 2012 17:26
Якщо відслідковувати обласне управління юстиції, та протоколи зборів обласного осередку, то за останні два місяці партійні осередки по області розцвіли буйним цвітом. Треба віддати належне Алєксєєву - підтягнув під нове фінансування старі кадрові напрацювання (ще при Володимиру Нальковичу). Адже зрозуміло, що різке розродження осередків неможливе на ідейних засадах (ідею за місяць не прив'яжеш) або на засадах популярності лідера (результат минулих виборів блокує таку основу розвитку подій), а тому, це черговий суто статистичний політичний проект під вибори. Щодо його перспективи. Звісно вона буде вимальовуватись з бажань основного "Замовника" проекту на Волині (і тільки), а грошей "там" на будь який "креатив" пана Алєксєєва вистачить (як гриби пішли зовнішня реклама по місту, прес конференції, таке інше). Нажаль, на популяризацію національного героя України (Клічка), у місцевих "креативників" не хватає дійсно достойної фантазії (хоча б – "не словом а ділом"), але ж, знову таки – це в дусі високого рівня компетенції вищевказаного пана… У книзі книг сказано: "отойди от человека глупого, у которого ты не замечаешь разумных уст" (Ветхий Завет, Пр. 14:13), велика проблема постає в тому , що з кожним таким проектом дійсно укорінюється народна зневіра у чистий проект. Природа суспільства така, що якщо її кістяк формується без Бога (у душі), влада опиняється в руках тимчасово сильних і розумних політиків . Їх влада пронизує наше суспільство від самих верхів до самих низів. Політична еліта реалізує владу в рамках свого розуміння, орієнтуючись на поточні турботи. Якщо в подальшому рішення обертаються руйнівними наслідками, це не зупиняє правителів по двох причинах. По-перше, вони не бачать цих наслідків. По-друге, наслідки наступили потім, а проблему потрібно було вирішувати вже. Влада звелася до економіки і політики (яка є суть продовження економіки). А тому, і владна еліта, задаючи генеральний курс, орієнтується на рішення політичних і економічних проблем. Це закономірно переорієнтовує суспільство із заповідей Бога на заповіді Ринку, що відбивається на соціальних настроях (якщо нас вчили: підстав плече ближньому, то зараз вчать: переможи конкурента…). Щоб політика і економіка були не цінностями, а інструментами досягнення цінностей, владна структура не повинна перетворюватися на імперію. Ми не хочемо, думати так, як учить Бог, а робити так, як вимагає влада, тому ми за чисті проекти, як цеглини чистої влади!!!! Нажаль, але УДАР, коли спирається на таких авторитетів на місцях, не зможе опертись на довіру людей, тому – це не наш проект.
))) Показати IP 23 Січня 2012 23:13
Аліксеїв ти можиш на називатись я кхо си Ронін чи ronin я знаю що це ти,ти Ге і залиш мен в спокою б я живу по принципу не трогяй ... ваняти, не буде ,не короля це справа в ... розбиратись................
МОП"УДАР" Віталія Кличка Показати IP 23 Січня 2012 23:25
побійся бога с.с.
Саша Показати IP 24 Січня 2012 19:16
Сміх тай гріх.Мені цікаво,а хто тут такий компетентний на рахунок УДАРУ? Але доля правди тут присутня. Бог суддя Новим членам політичної організації,час розсудить в кого які наміри були і хто ким залишиться.Хто які давав обіцянки і як їх виконав.
Главарь Показати IP 5 Лютого 2012 15:55
Перетинався з паном Алєксєвим декілька разів ще до УДАРу. Висновок: за красивими словами криється повна некомпетентність і недолугість, ще й з пропойним обличчям. Саві (Савчуку) порадив би в політику кадри добирати не за кількістю накопаного мотиля, а за реальними досягненнями. Розтока ж видався непоганим хлопцем, але чи доріс він до великої політики, важко сказати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus