USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.10

На Волині невідомий пограбував поштарку

20 Грудня 2012 11:38
Працівника пошти пограбували у селі Раків Ліс Камінь-Каширського району.

Про це пише «Волинь-нова».

Поштарка того дня розносила односельчанам газети, а також пенсії. Роботу мала вже завершувати, бо надворі сутеніло. О 17:30 прямо посеред вулиці до неї підійшов невідомий, бризнув в обличчя з газового балончика, схопив поштарську сумку, яка була на велосипеді, і втік з місця події.

У сумці було 5 тисяч гривень, а також мобільний телефон Nokia. Щоправда, як розповіла правоохоронцям поштарка, викрадені гроші ‒ її власні, пенсії ж вона на момент грабежу встигла рознести. Хто пограбував жінку, встановить слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Чеширский Кот Показати IP 20 Грудня 2012 12:21
5 тысяч грн почтальон носил в сумке собственных денег? Бред.
Маня Показати IP 20 Грудня 2012 12:50
Добре ж поштарка получає,що аж 5 тисяч носила з собою в сумці по замаетах. Брехня і бред.І все там на цьому Палессі твориться.Вже пора цей дідівський метод носити по хатах пенсію відміняти- це пожива для бандитів у наш час. Задіяти тут необхідно сільські ради,щоб не сиділи по кабінетах, і на роботу трішки хоили бо по селах голві сільських рад на робочих місцях нема ніколи,державні службовці називаються, а на роботу не ходять.Зібрати пенсію за пару чисел і розвести у супроводі представників сільської ради по хатах,тоді побояться хулігани нападати та й дільничні є ж по села і вони будуть щось робити, а не пити.А так це легка здобич для покидьків і безробітних пенсія пенсіонерів. Треба щось думати атомний віек надворі ,інформаційні технології
Т.С. Показати IP 20 Грудня 2012 18:09
Хорошо чистят улицы в этом Раковом лесу! У нас по улице на велосипеде не проедешь, разве что на лыжах...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus