USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині упіймали росіянку з паспортом-підробкою

19 Березня 2013 14:22
Із підробленим паспортом упіймали громадянку Росії на пункті пропуску «Ягодин-залізнична станція».

Про це повідомили у Держприкордонслужбі України.

Так, під час перевірки документів пасажирів потягу «Київ - Варшава» у прикордонників відділу «Ягодин» Луцького загону виникли сумніви щодо дійсності паспорта однієї з пасажирок та належності його пред’явникові.

У подальшому дослідження за допомогою спецтехніки підтвердили ці сумніви. Паспорт підробили замінивши інформаційну сторінку з установчими даними власника. Окрім того, в документі також підробили відмітки прикордонних органів про перетин державного кордону України. Під час з’ясування обставин затримана категорично відмовлялась давати будь-які пояснення та стверджувала, що цей паспортний документ належить їй.

Наразі затриману громадянку Російської Федерації, уродженку Чеченської республіки, передали у слідчий відділ УМВС у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
зaгрeб Показати IP 19 Березня 2013 15:15
Представитель русского мира ехала в Польшу клозети убирать?
))) до зaгрeб Показати IP 19 Березня 2013 21:51
зачем. там наших хватает.
тиць-здиць Показати IP 19 Березня 2013 19:07
понаїхали тут...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus