USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині виявили незаконний гральний заклад. ФОТО

28 Січня 2011 08:43
У місті Нововолинську правоохоронці виявили гральний заклад, у якому працювало вісім ігрових автоматів.
Заклад «вивели на чисту воду» у ході проведення рейду щодо виявлення та документування фактів незаконного заняття гральним бізнесом. У рейді взяли участь працівники управління боротьби з економічною злочинністю УМВС. Про це розповіли в ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Усі вісім виявлених автоматів були вилучені. Щодо підприємця, який займався незаконною господарською діяльністю, порушено кримінальну справу.
Схема гри проста: гравець вносить готівку в купюроприймач на гральному автоматі, мінімум – 50 гривень. А вже у ході гри клієнт може одержати більшу суму і тільки у такому разі забрати виграш. Чи багатьом гравцям це вдається – зрозуміти неважко.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
OlegJM Показати IP 28 Січня 2011 09:47
Біля "Троянди" і напроти не те саме, чого далеко їздити?
VSC Показати IP 28 Січня 2011 10:15
Луцк, пр. Воли - "Имперія розваг" и много еще разных точек... Может прокуроры хоть каменты прочтут, если по городу не ходят.
Сергій Показати IP 28 Січня 2011 11:27
Всі інші проплачені...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus