USD 39.60 39.87
  • USD 39.60 39.87
  • EUR 39.70 39.87
  • PLN 9.72 9.88

На Волині знову назвуть «Людину року»

21 Жовтня 2011 18:02
Уже п’ятнадцятий раз поспіль у Луцьку стартував проект «Людина року Волинського краю».
Про це повідомили організатори проекту.
Ця масштабна акція, що триває упродовж 15 років, вшановує найдостойніших представників з усіх сфер соціально – політичного, економічного та духовного життя регіону.

Проект переступив важливий рубіж, адже 15 років – дата значна. Акцію започатковано в 1997-му в рамках аналогічної загальнонаціональної програми. За цей період було вшановано до тисячі славетних особистостей Волині.

Директор проекту Алла Дмитрук під час прес-конференції з нагоди початку акції зазначила: «Кількість номінацій ми повідомимо на наступній зустрічі, оскільки їх кількість і склад більшою мірою визначають наші експерти. Саме від них ми отримуємо первинні рекомендації щодо претендентів на перемогу».

Урочиста церемонія нагородження переможців проекту відбудеться 28 квітня 2012 року в обласному академічному музично – драматичному театрі імені Тараса Шевченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Люся Показати IP 21 Жовтня 2011 18:23
В Мартинюка (на фото) живіт починається від самої шиї. Є рекомендації схуднути хоч би на 30 кг.
Лучанин Показати IP 21 Жовтня 2011 19:34
А це часом не Климчук буде?
) Показати IP 22 Жовтня 2011 10:02
предлагаю кандидатуру экс-гробовщика Викторова...
33квартал Показати IP 22 Жовтня 2011 22:25
тогда уже номинация..хабарник-року))
Віка Показати IP 23 Жовтня 2011 14:16
Підтримую 33 квартал. І пропоную кандидатуру Коцана І.Я. Адже він традиційно обовязково купить собі якусь номінацію. Хоча дійсності всі його номінації абсолютно не відповідають.
реаліст Показати IP 23 Жовтня 2011 15:04
"Уже п’ятнадцятий раз поспіль у Луцьку стартує проект «Людина року Волинського краю». І пятнадцятий рік поспіль Олексій Левченко наживається на сучасній псевдоеліті, сформованій на лакействі. В наступному році ці лакеї 15-й раз прийдуть в одну з головних культурних споруд міста, аби задовольнити власні амбіції і поповнити банківські рахунки комедіянта обласного штибу Левченка. Спроби селекції нової еліти вже проглядаються, але набирається вона з лицедіїв (тих же комедіянтів). Вверх з допомогою ліктів пробирається сірість, яка зображає з себе захисників народних інтересів - і тільки усього. Її, цю сірість, ніхто не вирощував, вона зявилась сама - як буряни і патріоти своєї кишені. Лицедії, до яких, крім майбутніх переможців акції "Комедія року", належить і Левченко, небезпечнішi за лакеїв. Лакеї живуть більше страхом, ніж користю. Лицедії ж - однією голою користю - без усякого страху. Організатор волинської "Комедії року", як режисер Барі Левінсон, продовжує проводити саркастичні досліди над простаками (в найгіршому розумінні цього слова) Волині. Сприймати серйозно цей захід, що хотіти сексу і забути на цю "акцію" запросити даму. Цих простаків організатор міняє щорічно, як міняють використані підгузники для немовляти. Хто черговий раз виступить в такій якості, дізнаємось за кілька місяців. Хоча можна здогадуватись: ті, хто заплатить головному лицедію-організатору круглішу суму.
а ще Показати IP 24 Жовтня 2011 10:38
обом чоловікам на фото не завадило б відпрасувади штани.Бо невідпрасована матня псує весь шик чоловіка у костюмі.
Міла Показати IP 26 Жовтня 2011 12:58
Моя пропозиція на людей року - квартет "Акорд" Хлопці заслужили, довго прославляють наш край,а про них наші ЗМІ чомусь мовчать, дивно якось.. За кордоном їх давно прославили,львів"яни і франківці в захваті,в їхніх газетах і на телебаченні часто вони згадані.. А в нас? чому так має бути?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus