USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

НАБУ показало обшуки у брата Вовка та сейфи з мільйонами готівки. Відео

21 Квітня 2021 23:10
Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) опублікувало відео затримання та обшуків у адвоката Юрія Зонтова, брата голови ОАСК Павла Вовка.

Ролик було опубліковано на YouТube-каналі НАБУ в середу, 21 квітня. Під час зйомки, зокрема, було зафіксовано, як правоохоронці розкривали сейф із великою кількістю «готівки» та перераховували пачки грошей, пише Обозреватель.В описі до сюжету йдеться, що під час обшуку в той день було виявлено, вилучено, а потім заарештовано судом більше як $3,7 млн, 840 тис. євро, 20 тис. фунтів, 230 тис. грн і 100 шекелів.
Нагадаємо, 6 квітня НАБУ затримало Юрія Зонтова — брата Павла Вовка — під час отримання $100 тисяч. Зонтов з іншим адвокатом начебто обіцяв одній з компаній через свого брата вирішити питання з одним із суддів ОАСК, аби той виніс позитивне рішення в одній із справ.

Сам Вовк назвав затриманні і обшуки в суді «провокацією» з боку НАБУ. Глава ОАСК Вовк назвав затримання брата з хабарем «зведенням рахунків» та «помстою» і назвав їх «помстою».

Нагадаємо, НАБУ оголосило в розшук п’ять суддів ОАСК, в числі яких голова ОАСК Павло Вовк, і два члени Вищої кваліфікаційної комісії суддів.

Своєю чергою НАБУ неодноразово викликало Вовка і суддів для участі в процесуальних діях. Також Вовку вручали повістку про виклик до Вищого антикорупційний суду, але той не з’являвся.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ірина Показати IP 22 Квітня 2021 07:49
Супер, тепер ще до Пороха сходіть, там також є гроші.
Порохрохрох до Ірина Показати IP 22 Квітня 2021 10:48
Вже пробували : і шерсті не збрили, і вереску було на півсвіту.
Рюкзаков-молодший Показати IP 22 Квітня 2021 08:27
Треба купляти фішкі казіно і біткойни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus