USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Начальник Держгеокадастру Волині написав заяву на звільнення

30 Жовтня 2018 18:36
Очільник Головного управління Держгеокадастру на Волині Олесь Іващенко написав заяву на звільнення - він має піти з посади із 9 листопада, пише ВолиньPost.

Сьогодні під час прийому Іващенка у Горохові до нього прийшли кілька десятків місцевих атовців, а також активісти із Луцька. Атовці із Горохова та району мали чимало петензій до очільника Держгеокадастру: йому пригадали аналогічну зустріч у серпні, коли Іващенко вже обіцяв "розбіратися" із ситуацією навколо земель у районі.

Різка розмова перейшла у штовханину і на голові Іващенку розбили яйце. Тому він зрештою написав заяву.

До того часу атовці поставили йому ультиматум: вони звернуться до нього знову та нададуть документацію про відмови. За словами активістів, Іващенко погодився до звільнення особисто розібратися у ситуаціях та вивчити, чи дійсно неправомірно відмовяли атовцям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Свєтка Показати IP 30 Жовтня 2018 19:23
Перший Гунчик получив яйцем, а вже є другий ...)))))
Канфетка до Свєтка Показати IP 30 Жовтня 2018 22:29
Першим був янек, а потім гунчик...
Інт Показати IP 30 Жовтня 2018 21:51
Журавичі на наступний. Тиждень мають 200 га ділити . Вже все в столиці погоджено .іващенко має це зробити і його місія на Волині закінчена
Петро Показати IP 30 Жовтня 2018 21:56
1 га = 400$ така ціна на Волині при Олесю
Я тут живу Показати IP 31 Жовтня 2018 09:21
Заказуха!!! З Луцька яйця везли, куплені за спонсорські гроші, бачу знайомі обличчя, які безплатно не ходять на такі сейшени
Я теж тут живу до Я тут живу Показати IP 31 Жовтня 2018 12:10
І на відео бачу АТОвців, які прийшли ще після демобілізації першої хвилі (перші добровольці). Пройшло три роки, люди не можуть добитися навіть по ділянці землі. При цьому хороші землі роздаються потрібним людям, в оренді в одних руках сотні і тисячі га землі, які передаються в суборенду. Це - земельна мафія. І Іващенко - це початок знищення земельної мафії.
Петро Показати IP 31 Жовтня 2018 12:51
Більшість з них вже отримали і не поодній земельній ділянці, а "нацикам" аби побушувати
Зустріч з учасниками Показати IP 31 Жовтня 2018 13:52
Зустріч з учасниками АТО 30 жовтня 2018 року відбувся черговий прийом громадян керівником Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Олесем Іващенком з учасниками АТО та сільськими, селищними головами. Зустріч відбулася у форматі активного діалогу. На деякі питання відповідь була надана одразу, інші потребують детального вивчення. Під час зустрічі було порушено ряд питань, основні з яких стосувалися затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок державної власності сільськогосподарського призначення для учасників АТО. Участь у зустрічі взяли голови райдержадміністрації Юлія Гринчук та районної ради Тарас Щерблюк, радники голови райдержадміністрації Андрій Розтока та Юрій Цинтилевич. Відділ з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації
122 Показати IP 31 Жовтня 2018 19:20
Ще таке саме чекає і радників, а особливо Розтоку... Якщо голова толкова і компетентна у вирішенні всіх питань, то їй не потрібні ніякі радники. а то понапихали в район сірих кардиналів, а толку з них як...
От-так Показати IP 1 Листопада 2018 09:17
Хто такий Юрій Цинтилевич? Горохівчани - підкажіть
я Показати IP 2 Листопада 2018 08:42
Всі троє які прийшли в Горохівську райдержадміністрацію є ніхто і прізвища їхні ніяк. Ще поки на іспитовому терміні, то нехай йдуть назад і піднімають освіту в Луцьку. Таких бездарей ще не було в районі.Люди прийшли погратися в голову та радників. Стид та позор.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus