USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Очільника Держгеокадастру Волині в робочий час застали на каві в готелі

9 Листопада 2018 12:38
Виконувач обов’язків керівника ГУ Держгеокадастру Волинської області Олесь Іващенко не з’явився на робочому місці на роботу, коли півсотні бійців АТО прийшли до нього на розмову. Застали чоловіка в робочий час в готелі «Срібні лелеки», де він в цей час пив каву.

Близько 11 години ініціативна група увійшла до приміщення Держгеокадастру, аби викликати на переговори Олеся Іващенка. Однак, попри те, що робочий час розпочався давно, на місці не виявилося ні в. о. керівника, ні його першого заступника.

Активісти приїхали в готель «Срібні лелеки», де застали Іващенка. Як повідомив Сергій Поха, Іващенко проживає в цьому місці.

«Він не з’явився на робочому місці, хоча знав, що до нього прийдуть люди», - зазначив активіст.

Олесь Іващенко зазначив, що зранку його викликали до голови ОДА, де доручили вирішити ситуацію з атовцями. Зі слів в. о. керівника, від голови облдержадміністрації він повернувся лише 20 хвилин тому.

ЧИТАТИ ЩЕ: АТОВЦІ ВИЙШЛИ НА АКЦІЮ ПРОТЕСТУ ДО ДЕРЖГЕОКАДАСТРУ ВОЛИНІ. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Нагадаємо, після сварки між військовослужбовцями та виконувачем обов’язків керівника Головного управління Держгеокадастру Волинської області Олесем Іващенком останній написав заяву на звільнення. Із посади він мав піти з 9 листопада.

Відзначимо, активісти неодноразово вимагали, аби Олесь Іващенко детально вивчив питання щодо відмови в одержанні земельних ділянок атовцям. Натомість землі отримують мешканці інших областей.

Як розповів активіст Олексій Кушнєр, два тижні тому учасники АТО вже зверталися до Олеся Іващенка з вимогою вирішити ситуацію, оскільки стало відомо, що мешканці сусідніх областей, зокрема Рівненської, написали заяви на отримання земельних ділянок у Горохівському районі, попри те, що першочергово землі мають надати саме місцевим військовослужбовцям.

Йдеться про 20 проектів землеустрою, які подали жителі Рівненщини, Житомирщини, Херсонщини тощо.

«Олесь Іващенко написав заяву на звільнення. А 6 листопада підписав дозвіл на розроблення проектів на цих 20 ділянках. Це 40 гектарів. Тобто вимога вирішити ситуацію закінчилася підписанням документів 20 жителям, які точно не мешкають у Горохівському районі», - наголосив Кушнєр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 9 Листопада 2018 16:24
Ба бiльше навiть вулицю в його честь у тому районi назвали )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus