USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Начальника Держгеокадастру Волині закидали яйцями

30 Жовтня 2018 17:22
У Горохові сталася сварка між військовослужбовцями і в.о. начальника Держгеокадастру Волині Олесем Іващенком, під час якої чиновнику розбили на голові яйце.

Про це повідомляє Район.Горохів з посиланням на учасників події.

Атовці 30 жовтня прийшли до Горохівської райдержадміністрації вимагати пояснень, чому місцевим бійцям відмовляють у праві на землю, коли у той же час її отримують особи з інших областей.

У цей час Олесь Іващенко проводив прийом громадян. До нього навідалися місцеві атовці, члени громадської спілки «Спілка воїнів АТО Волині», а також із Луцька приїхали представники Волинського осередку «Національний корпус» на чолі з керівником Андрієм Д’яченком і «Народного контролю» на чолі з депутатом Павлом Данильчуком.

В Іващенка запитали, чому відбувається так, що місцевим учасникам АТО не виділяють ділянки з земель, які розподіляє Держгеокадастр, а дають землі, до прикладу, людям з інших областей.

Головний земельник почав пояснювати, що є проблеми з документами і деякі питання не погоджують сільські ради. У відповідь на це присутні активісти і атовці почали вигукувати до Олеся Іващенка: «Пиши заяву на звільнення! Ми місяць тому вже приходили».

Візит дійсно відбувався місяць тому, проте землі так і не почали видавати.

Після цих слів почалася шарпанина і в ході сутички Іващенку на голові розбили яйце. Атовці пообіцяли розійтися, коли головний земельник напише заяву на звільнення.



Нагадаємо, Держгеокадастр Волині передав у приватні руки 4 га землі у Камінь-Каширському районі, здійснити таку оборудку вдалося завдяки незаконній довідці з геокадастру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Реаліст Показати IP 30 Жовтня 2018 17:34
Десь правова держава, а а нас яєчна...... Завтра беру лоток яєць і біжу усі свої проблеми вирішувати..... А що робити? 27 рік незалежності.......
Всезнайко до Реаліст Показати IP 30 Жовтня 2018 19:21
А у нас - Гондурас...
Патріот Показати IP 30 Жовтня 2018 19:52
В Україні Яйце-найдієвіший метод боротьби з корупцією.
Жека Показати IP 30 Жовтня 2018 21:44
Хлопці молодці !!!! А це брехло з Житомира хай їде в ато і бензин який вкрав хай вертає!!!!!! Ганьба
Земельник Показати IP 30 Жовтня 2018 22:18
Не яйця бити на голові потрібно а горіхи. PS:бажано лісові молоточком!
Дмитро Показати IP 31 Жовтня 2018 10:35
Молодці хлопці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus