USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Начальника райвідділу поліції на Волині, який «погорів» на хабарі, взяли під варту

4 Грудня 2018 12:18
Викритого на одержанні неправомірної вигоди начальника райвідділу поліції на Волині взяли під варту та відсторонили від посади.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

За наполегливої позиції прокурорів галузевого відділу прокуратури Волинської області Луцький міськрайонний суд обрав начальнику одного з районних відділів поліції, викритому на одержанні неправомірної вигоди, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів з можливістю внесення застави у сумі 147 280 грн.

Начальник відділу поліції вимагав та одержав понад 2 тис. доларів США за безперешкодне перевезення територією району незаконно видобутого в сусідній області каміння бурштину.

Як повідомлялося раніше, його викрито 28 листопада 2018 року прокуратурою Волинської області спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в області під час одержання чергової частини неправомірної вигоди у розмірі 1200 доларів США.

Правоохоронцю повідомлено про підозру у вчиненні вимагання й одержання неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 КК України).

Дослухавшись до доводів прокурора, суд також задоволив клопотання про відсторонення підозрюваного від посади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
петро з района Показати IP 4 Грудня 2018 12:34
щеб хто на камінь каширщині навів лад з тими поліцейськими, геть страх загубили -всі прибуткові місця кришують
Василь Михайлович Показати IP 4 Грудня 2018 12:59
Ця "рибка" невелика тому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів з можливістю внесення застави у сумі 147 280 грн. А колишнього керівниа ДФС ПРОДАНА взяли на поруки народні депутати за підозру в крадіжці 90млн. без будь якої застави ....????? Г-А-Н-Ь-Б-А !!!
пэтя Показати IP 5 Грудня 2018 09:18
яка ганьба? Піплу це подобаеться,піпл це хавае. А ви ганьба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus