USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Нам не вистачає ротації», – капітан «Старого Луцька» про домашні поразки

10 Листопада 2022 07:26
Капітан та головний тренер «Старого Луцька» після другої поразки у домашньому баблі від івано-франківського «Прикарпаття-Говерли» відзначили, що команді не вистачає ротації, а молодь, яка виходить на майданчик, не до кінця використвує свої шанси.

Представники гостей були небагатослівними. Баскетболіст «Прикарпаття-Говерли» Арсен Тимофійчук подякував ЗСУ за змогу грати в такий непростий час та вболівальникам, які підтримують команду. Щодо гри, то він відзначив, що команда зібралася, добре зіграла у нападі та виконала вказівки тренера.
Натомість головний тренер івано-франківців Євген Мурзін наголосив, що гра була важкою, але його підопічні билися за кожен м’яч, тому він подякував за це своїй команді, яка здобула другу перемогу в баблі.
Капітан «Старого Луцька» Володимир Коцько зауважив, що баскетбольна перерва для Луцька становила вісім місяців, тому команда хотіла порадувати своїх вболівальників перемогами на домашньому майданчику, але результат обох ігор усім відомий.

«Щодо вчорашньої гри, то ми провалили її в організації. Також, на мою думку, нам не вистачає ротації. Наша молодь повністю програла молоді «Говерли». Крім того, Євген Коровяков також поламався і його не вистачало. Але ми будемо тренуватися, далі ігри зі Львовом. Я думаю, що ми відновимося та будемо битися за перемогу», – наголосив капітан лучан.
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій зауважив, що команда не так хотіла повернути баскетбол до Луцька.

«Не хотів би акцентувати на цьому увагу, але ми стикнулися з проблемою травм. До Євгена Коровякова додалося ще кілька гравців. Отримали шанс молоді баскетболісти. Цей сезон – це шанс для тих, хто його не мав раніше, коли були легіонери та сильні українські гравці. В нашій команді зараз досить багато часу отримали ті гравці, які шансу раніше не мали. Вважаю, що вони не повністю цим скористалися.
Ротація у нас обмежена, багато чого не виходило. Після двох перемог у Києві з’явилася легка ейфорія, але нас опустили на землю. Потрібно працювати. У нас дуже багато технічного браку – було майже по 20 втрат. Попереду багато роботи», – наголосив Володимир Журжій.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus