USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Намагалась у суді перекласти вину: у Ковелі п’яна водійка Audi в’їхала у BMW

5 Травня 2024 20:39
34 тисячі гривень штрафу та три роки без прав – суд покарав волинянку, яка в п’яному стані скоїла ДТП та намагалась перекласти вину на іншого водія.

Про це йдеться у постанові Ковельського міськрайонного суду.

ДТП сталася 9 березня близько 23 години на вулиці Незалежності у Ковелі. Водійка Audi Іванна Д., рухаючись головною дорогою, в’їхала у бік BMW, що виїжджала з парковки, але зупинилася пропустити Audi.

Читати ще: Так втікав від патрульних, що в’їхав у дерево: на Волині винуватця аварії оштрафували на 850 грн

Патрульні, які прибули на місце аварії, з’ясували, що кермувальниця Audi була п’яна та не мала права керування таким транспортним засобом. Крім того, протягом року Іванну Д. вже зупиняли нетверезою за кермом авто та без прав.

Свою вину у суді жінка визнала частково. Як заявила, у скоєнні аварії винна водійка BMW, яка нібито порушила ПДР, створивши їй перешкоду у русі.

Натомість інша учасниця інциденту зазначила, що ширина дороги дозволяла Audi об'їхати її автомобіль, який в той момент перебував у нерухомому стані.

Читати ще: Смертельний наїзд: водій-інкасатор, який у Луцькому районі збив чоловіка біля зупинки, отримав 3 роки тюрми

Дослідивши письмові докази та відеозаписи, суд визнав Іванну Д. винною та оштрафував на 34 тисячі гривень. Крім того, на три роки позбавив права керувати авто.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus