USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Напрямок залишається загрозливим»: яка ситуація на кордоні Волині з Білоруссю

3 Червня 2022 17:55
Волинські прикордонники здійснюють посилену охорону державного кордону в межах області, оскільки цей напрямок залишається загрозливим щодо ймовірності ракетних ударів та можливого вторгнення з території Білорусі.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла речниця шостого Волинського прикордонного загону Маргарита Вершиніна.

З її слів, станом на 3 червня ситуація на кордоні з Білоруссю контрольована.

«У безпосередній близькості до державного кордону ми не спостерігаємо скупчення військової техніки з території суміжної держави», – поінформувала прикордонниця.

Вона зазначила, що наразі прикордонники здійснюють посилену охорону державного кордону.

«Оскільки цей напрямок залишається загрозливим щодо ймовірності ракетних ударів та можливого вторгнення з території Білорусі, на кордоні з областю здійснюється посилений контроль, і не лише підрозділами Державної прикордонної служби, а й іншими складовими сектору безпеки та оборони. Постійно відслідковуємо рух та маневри військової техніки з території суміжної держави, щоб в разі необхідності якомога більш оперативно зреагувати на будь-які ускладнення ситуації та обстановки на цій ділянці кордону», – наголосила речниця прикордонників.

Читати ще: Білоруси перекидають військову техніку до кордону з Волинню, – Білоруський Гаюн

Насамкінець Маргарита Вершиніна зазначила, що Волинь готова дати гідну відсіч ворогу у разі ймовірного вторгнення на нашу територію.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus