USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нардеп, причетний до вирубки лісу і махінацій з житлом, програв кандидату від «Слуги народу»

24 Липня 2019 14:47
На одномандатному виборчому окрузі № 91 у Київській області переміг представник партії «Слуга народу» Олег Дунда з 35,00% (24 486 голосів). На другому місці в цьому окрузі виявився нардеп-самовисуванець Руслан Сольвар – за нього віддали голоси 15,23% виборців (10 661 голосів).

Нагадаємо, Дунда Олег Андрійович народився 6 березня 1980 року в місті Дніпропетровську, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор ТОВ «А.В.С.», безпартійний, проживає в Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія «Слуга народу».

Раніше журналісти показали причетність народного депутата Руслана Сольвара до незаконних оборудок із торфом та шалене збагачення на залізничних перевезеннях. Про це повідомляє інформаційний портал Моя Київщина з посиланням на сторінку Прожектор Борови у Facebook.

У журналістському розслідуванні розповідається про тіньову діяльність Руслана Сольвара, зокрема причетність до оборудок на залізниці. Його фірми отримують мільйонні тендери на перевезення вугілля, а також займаються вирубкою лісу-кругляку на Закарпатті.

Завдяки цьому Сольвар отримує значні статки. Свідченням цього є велика кількість нерухомості у Києві та передмісті, яка записана на родичів нардепа. Проте депутат отримує від держави компенсацію за оренду житла.

Окрім того, він засвітився у махінаціях з житлом: протягом одного дня придбав квартиру в Києві за 1 гривню й одразу ж продав її за 8,5 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А-У! Показати IP 25 Липня 2019 11:37
Де ви диванні борці ??? вас все влаштовує? чого мовчите?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus