USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Наркоторговцям, які на Волині збували психотропи, повідомили про підозру

28 Січня 2021 17:30
На Волині трьом членам організованої групи повідомили про підозру у збуті психотропів в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури у Волинській області.

За процесуального керівництва Володимир-Волинської місцевої прокуратури працівниками Володимир-Волинського РВП повідомлено трьом волинянам про підозру у вчиненні в складі організованої групи незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, у тому числі в особливо великих розмірах (ч.ч. 1,2,3 ст. 307 КК України).

Правоохоронці упродовж серпня-вересня 2020 року задокументували два епізоди збуту 42-річною організаторкою незаконного промислу та ще двома членами групи – 42-річним та 37-річним чоловіками – амфетаміну жителям Володимира-Волинського.

Під час санкціонованого судом обшуку в оселі одного з фігурантів кримінального провадження у Нововолинську 15 вересня 2020 року виявлено амфетамін в особливо великих розмірах та майже півтисячі таблеток з умістом бупренорфіну.

Злочинна діяльність організованої групи припинена за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Волинській області.

Старшому з чоловіків суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, молодшому – у вигляді цілодобового домашнього арешту, жінці ж – у вигляді застави.

Довідково: санкцією ч.3 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту і збут наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах, а також вчинені в складі організованої групи, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Січня 2021 18:32
В цьому питанні, треба брати приклад із Тайланду... таких сук треба вішати... Наркотики - чорна біда, що скалічила багато життів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus