USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Нас не вважають за людей»: про луцьких безпритульних зняли фільм

13 Квітня 2018 13:42
Фільм про безпритульних зняли у Луцьку.

Відео опублікували на каналі суспільного руху ТЕЖ ЛЮДИ в мережі Youtube.

"Вони - безпритульні. І в кожного з них - своя історія падіння. Але вони - ТЕЖ ЛЮДИ. І ми можемо продовжувати робити вигляд, що їх немає. Або зробити крок назустріч і спробувати допомогти", - йдеться в описі відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БЕЗПРИТУЛЬНИХ РЯТУЮТЬ НЕБАЙДУЖІ, А НЕ ПУНКТИ ОБІГРІВУ, – БЕЗХАТЬКО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
КЛАС Показати IP 13 Квітня 2018 15:24
а весною літом осіню вони також стограми через кожні дві хвилини купують щоб не замерзнути!!??))))та хай ті що роблять таку "соціальну рекламу" походять щодня разом з дітьми поруч з пяними агресивними, які постійно нападають на людей.(ні це не видумки це реальність нехай ві хто там ходять згадають постійні калюжі крові по снігу)..тому їм не заважати... це підносити кожну годину по пляшці горілки і чекати на ніж в спину....
Жах Показати IP 13 Квітня 2018 15:47
Соціальна пропаганда жахливого стилю життя паразитів, які маючи голову-руки-ноги швендяють по місту, бухають та роблять з себе жертв! Та піди працювати двірником, на виробництво, будівельником, орендуй кімнату, знайди інтереси , захплення в житті!!! А то прикидаються дурнями, ледацюги.
123 Показати IP 13 Квітня 2018 15:50
Кожного дня по 80 грн, разом 2400 в місяць! Та за такі гроші від холоду спокійно можна квартиру знайти!!! Горілку вони від холоду куплять! Фу на них
не бухаю Показати IP 13 Квітня 2018 21:49
Ми з сусідами величезними зусиллями розігнали притон, який більше 10 років відвідувала ця "бідося" на Привокзальній ... Наркотики, алкогольні збіговиська, криміналітет, бійки, лайка, хвороби, мрець у під"їзді (і таке було!!), сміття, сморід... Це НАС треба підтримати і НАМ поспівчувати!!!
Анонім Показати IP 13 Квітня 2018 22:40
А мені ролик сподобався! Це теж люди. Від суми та від тюрми не зарікайся... І автори не закликають давати гроші цим людям, вони закликають до співчуття і до допомоги при створенні реабілітаційного центру для безпритульних. Молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus