USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Безпритульні отримали право на соціальне житло

27 Березня 2015 14:15
Бездомні відтепер можуть претендувати на соціальне житло, – пише «УП».

Так, уряд дозволив безхатькам ставати на соціальний квартирний облік. Для цього їм потрібно буде надати довідку про те, що їх прийняли на обслуговування до закладу для бездомних, а також довідку про реєстрацію місця перебування. Ці документи вимагатимуть замість довідки про місце проживання та склад сім’ї.

Про це заявив міністр соціальної політики Павло Розенко.

Він нагадав, що наразі бездомні особи отримують притулок та реєстрацію місця проживання/перебування за юридичною адресою закладів для цієї категорії осіб, що не є житловим фондом.

«Таким чином, безпритульні досі не мали змоги отримати довідку про місце проживання (житло) та склад сім’ї.Щоб вирішити цю проблему, а також забезпечити конституційне право кожної особи на отримання соціального житла, міністерство й ввело зміни», – підсумував Розенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дiдо Показати IP 27 Березня 2015 14:27
коментар було видалено
лучани до дiдо Показати IP 27 Березня 2015 14:33
Бютоголовий злодій чужих ніків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus