USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Наша Україна» затвердила Козюру як кандидата на пост луцького голови

29 Вересня 2010 17:55
Конференція Луцької міської організації «Наша Україна» 28 вересня затвердила кандидатуру Андрія Козюри як кандидата на пост луцького міського голови, а також передвиборчу програму кандидата – «Стратегія розвитку Луцька 2010-2020».
Щодо кандидатури Андрія Козюри прозвучало чимало позитивних відгуків. Делегат конференції, депутат міськради Лариса Духневич висловила впевненість, що професіоналізму та організаторських здібностей Андрія Козюри вистачить для того, щоб організувати роботу міської ради на високому рівні, а його молодечому запалу та енергійності опоненти можуть лишень позаздрити. Про це повідомили в обласній організації «Нашої України».
Андрій Козюра також представив свою передвиборчу програму під назвою «Стратегія розвитку Луцька 2010-2020». Вона містить шість головних напрямків: реформування житлово-комунального господарства, розвиток підприємництва, ефективна енергозберігаюча політика, розвиток Луцька як наукового та освітнього центру, покращення екологічного стану та облаштування рекреаційних зон, розвиток туристичного потенціалу міста. Ці напрацювання ляжуть в основу цільових програм для кожної окремої галузі господарства міста.
«Ситуація, що склалася, вимагає від депутатів і, в першу чергу, від міського голови прийняття ефективних рішень, прагматичності у підходах до роботи, а не експериментів, які ми спостерігаємо зараз. Ми маємо чіткий стратегічний план, основною метою якого є забезпечення добробуту лучан», – сказав Козюра.
Ознайомитися з передвиборчою «Стратегією розвитку Луцька 2010-2020» можна в агітаторів «Нашої України», а також на персональному сайті Андрія Козюри www.koziura.com.ua або отримати програму у громадській приймальні депутата Андрія Козюри.
Партійна конференція затвердила список 25 кандидатів до Луцької міської ради. До першої п’ятірки увійшли Андрій Козюра, Анатолій Пархом’юк, Сергій Була, Лариса Духневич та Мирослав Коротя.
Днем раніше, 27 вересня, під час конференції Волинської обласної організації партії «Наша Україна» розглянули питання про обрання кандидатів та затвердження списку кандидатів у депутати Волинської обласної ради.
Згідно з рішенням конференції до першої п’ятірки від «Нашої України» увійшли депутат Волинської обласної ради Сергій Слабенко, заступник голови ВОО партії «Наша Україна» Володимир Навроцький, регіональний менеджер ПП «Лукойл-Україна» Віктор Прокопчук, студент Національного університету ім. О. Богомольця Володимир Гавриш, помічник-консультант народного депутат України Наталія Куривчак.
«Основним лейтмотивом цієї виборчої кампанії є те, що до влади в області можуть повернутися ті сили, які раніше представляли потужний блок «За ЄдУ» і які отримали поразку у 2002 році. Тому ще раз хотів би наголосити, що «Наша Україна» буде робити все для того, щоб цей реванш не відбувся», – зазначив Сергій Слабенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
A77 Показати IP 29 Вересня 2010 18:44
Андрій Козюра і Сергій Слабенко нормальні хлопці, до їх партії є претензії, пропоную публічно відректися від В.Ющенка і підати його астрокізму. Бажаю успіху у перевиборчих перегонах
СИБАРИТ&АНАХОРЕТ Показати IP 29 Вересня 2010 19:26
А ось і перспективна молодь (вибач Сергій ти теж молодь). Успіхів.
людмила Показати IP 29 Вересня 2010 20:04
Якщо Духневич оцінила здібності Козюри - це серйозно!!! При мері Козюрі- всі лучани будуть пацієнтами Духневич!!! Цікаов, як на зарплату лікаря Духневич умудряється утримувати домогосподарку і т.і. У мене сестра лікар-гінеколог,31 рік стажу, однокурсниця лікарів Кравчуків (Гаанни і Ростіка). Має хорошого чоловіка, двох синів. Ні тобі особнячкка, як у Духневич, ні іномарки, ні домогосподарки... Викладає в медучилищі, працює гінекологом в поліклініці , на півставки в роддомі.Живе як звичайні пересічні українці. Ледве кінці з кінцями зводить - дітей вчити, одягати, батька провідати і т.д. А Духневич ??? Краде на чому світ стоїть... Духневичці потрібен "свій" мер,щоб не виявитись в одній камері з Тетяною Семенюк.Але думаю, що ПР розбереться і з Духневичкою, не дарма Шиба лікуватись до неї приїхав після ДТП, а не в обласну клінічну лікарню....
гість Показати IP 29 Вересня 2010 21:43
Перспективна молодь...Ото вже молодиків-гуляк партія вибрала.
да ужжж Показати IP 29 Вересня 2010 23:30
політичний анекдот
! Показати IP 30 Вересня 2010 02:22
Будемо дивитися як буде козюритися
віник Показати IP 30 Вересня 2010 08:18
Прокопчук це той що притон тримає в бані МАЛЬОВАНКА називається біля Дубищ.Там всі наради під оргіі друг голова РДА Савчук проводив тепер буде мер Козюра там відриваться, ото еліта справжня НАША УКРАІНА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus