USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Наскільки у Луцьку замулений Стир: результати перевірки

4 Жовтня 2017 17:34
У Луцьку перевірили стан русла річки Стир від вулиці Ковельської до Дубнівської. Ділянку Стиру під мостом на Данила Галицького пропонують розчистити від мулу.

Про це повідомили у Волинському обласному управлінні водних ресурсів.

03 жовтня 2017 року тимчасова робоча група, що утворена відповідно до доручення Луцької міської ради, обстежила прибережну захисну смугу та русла річки Стир в межах міста Луцьк - від. вул. Ковельської до стадіону поблизу вул. Архітектора Метельницького (район вул. Дубнівської).

Група відзначила, що на даний час є необхідність очищення русла річки під мостом по вул. Данила Галицького від мулових наносів, ремонтних робіт опори моста та облаштування понтонних пристаней-майданчиків. За результатами роботи складено відповідний акт з пропозиціями.



В складі робочої групи працювали начальник Волинського облводресурсів Р.Кравчук, заступник начальника О.Сергушко та завідувач сектора Держводагентства в області Д.Глинюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Депутат Показати IP 4 Жовтня 2017 18:04
То називається посідєлі, попі&дєлі, разошлісь. Отак і Україну будуємо! Озвучена тема, розкриття якої регламентується якоюсь, напевно, методикою на підставі законодавчої, нормативної бази. Має ж бути якась документація чи кошторис. Експертиза - також .То має стати підставою для виділення коштів з бюджету. проведений тендер на роботи. А то постояли на березі, як видно з фотографії, - пограли в ручний більярд. Не буду звинувачувати, шо плювали у воду, бо доказів нема. Ми порадились і я вирішив - давай, радо, гроші. А то, шо приморозки на вулиці, Стир скоро замерзне і гроші не будуть освоєні до кінця року - не цікавить нікого. Де ж ви були на початку року?
Інженегр до Депутат Показати IP 4 Жовтня 2017 20:19
100%. У нас на Волині є ж якась проектна організація відповідного профілю, яка може провести експертизу, розробити відповідний проект? - Якийсь "Волиньводпроект", чи щось подібне?
Анон Показати IP 4 Жовтня 2017 21:04
Хтось хоче за держ гроші розчистити .. щоб потім пісочок з карєра совати
Коля Показати IP 5 Жовтня 2017 09:51
Ще Гройсман дорогу перевіряв з гелікоптера,так само ці краватки з берега.Чоботи і в воду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus