USD 40.65 41.05
  • USD 40.65 41.05
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.20

Наступні 24 години будуть вирішальними для України. Зеленський поговорив з Джонсоном

28 Лютого 2022 05:40
Ввечері 27 лютого Президент України і Прем’єр-міністр Британії провели телефонну розмову, під час якої Володимир Зеленський сказав Борису Джонсону, що наступні 24 години будуть вирішальними для України.

Про це пише Українська правда з посиланням на пресслужбу Прем’єр-міністра Британії та сторінку Зеленського у twitter.

"Поговорив із прем'єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном і Президентом Польщі Анджеєм Дудою про актуальну безпекову ситуацію. Погодили подальші спільні кроки щодо протидії агресору. Антивоєнна коаліція в дії!" - повідомив український Президент.

"Президент Зеленський сказав, що вважає, що наступні 24 години будуть вирішальними для України, і Прем'єр-міністр заявив, що зробить все можливе, щоб забезпечити Україні оборонну допомогу з боку Великобританії та союзників", - передає пресслужба Джонсона.

Також Борис Джонсон назвав опір українського народу героїчним.

Лідери України і Британії домовилися про подальші тісні контакти, і Джонсон вчергове підтвердив тверду підтримку Великобританією суверенітету України.

Нагадаємо, Велика Британія надасть Україні додатково 40 млн фунтів (близько $ 53 млн) допомоги, щоб уникнути гуманітарної катастрофи, викликаної російським вторгненням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus