USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.05
  • PLN 9.90 10.08

Нацгвардія взяла під охорону Чорнобильську АЕС

5 Квітня 2022 20:14
Нацгвардія взяла під охорону Чорнобильську атомну електростанцію. Основне завдання нацгвардійців – охороняти та обороняти ядерні установки та ядерні матеріали.

Збройні сили ще мають перевірити безпеку майданчика та його транспортну інфраструктуру, а також радіаційний стан приміщень і об’єктів станції, де перебували окупаційні війська РФ, йдеться на сторінці станції.

Також необхідно провести ротацію персоналу зміни, яка перебуває на майданчику. Це 46 добровольців-працівників, які вирушили на майданчик ЧАЕС 20 березня, а також 13 працівників, які продовжують перебувати на робочих місцях від самого початку окупації станції вже близько 1 000 годин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus