USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Національний парк на Волині отримає дві земельні ділянки

15 Листопада 2019 23:38
Ділянки заболочених територій та водойм загальною площею понад 70 гектарів у Ківерцівському районі передають Ківерцівському НПП «Цуманська пуща».

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок йдеться у розпорядженнях тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської ОДА.

Ківерцівському національному природному парку «Цуманська пуща» надали дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення державної форми власності з категорії «землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення (інші заболочені відпрацьовані розробки та кар’єри, що не експлуатуються)» на категорію «землі природно-заповідного та іншого природоохоронного призначення» (для збереження та використання національних природних парків орієнтовною площею 63 гектари, розташованої за межами населених пунктів Журавичівської сільської ради Ківерцівського району.

Окрім того, національному природному парку надали дозвіл розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення державної форми власності з категорії «землі водного фонду (озера, болото)» на категорію «землі природно-заповідного та іншого природоохоронного призначення» (для збереження та використання національних природних парків) орієнтовною площею 11,48 гектара, розташованої за межами населених пунктів Грем’яченської сільської ради Ківерцівського району.

Національному природному парку доручили розробити документацію із землеустрою з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою та подати на затвердження до облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus