USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нацкорпус у Києві вимагає покарати винних у розкраданні оборонки

16 Березня 2019 14:56
У центрі Києві тисячі осіб беруть участь в акції, організованій партією «Національний корпус» під назвою «#СвинарчуківПорошенка – за ґрати!».

Як передає УНІАН, активісти розпочали масовий захід на Майдані Незалежності, де на торговельну центрі вивісили величезний банер з написом: «#СвинарчуківПорошенка – за ґрати!».

Учасники акції вийшли на проїжджу частину Хрещатика і перекрили рух транспорту. Вони заявили, що мають багато запитань до президента Петра Порошенка щодо фактів розкрадання в оборонній галузі та планують іти до Адміністрації президента.

Активісти вимагають взяти під варту та арештувати рахунки і майно колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, інших учасників схеми розкрадань в ОПК – його сина Ігоря Гладковського, осіб, які фігурували у розслідуванні Bihus.Info, – Віталія Жукова, Андрія Рогозу, керівництво ДК «Укроборонпром», а також директорів усіх державних підприємств, які були учасниками схеми. Також вони вимагають призначити усім винним у розкраданні оборонного бюджету максимальні строки позбавлення волі з конфіскацією майна.

Крім того, декілька учасників акції тримають банер з гаслом: «Припиніть торгівлю на крові – звільніть полонених».
Представники Нацкорпусу закидали будівлю Адміністрації президента з імпровізованої рогатки іграшковими свинями.
Нагадаємо, через анонсовану на сьогодні акцію «Нацкорпусу» проти соратників Порошенка в центр столиці стягнули сили правоохоронців, окрім того на в'їзді в столицю на Житомирській трасі перекрили рух, масово зупиняли водіїв і перевіряли у них документи..
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 16 Березня 2019 15:17
Ворон воронові око не виколе. Марно стараєтесь
Тор Показати IP 16 Березня 2019 16:31
Але один шакал загризе іншого щоб вижити. Це ж не люди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus