USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На зборах громади у Жидичині були активісти з Луцька, – поліція

25 Лютого 2019 14:59
Під час вирішення питань про перехід релігійної громади до ПЦУ повинні бути присутні лише представники місцевої громади та правоохоронці, - наголошують в ГУ Національної поліції в області.

Про це йшлося під час прес-конференції щодо забезпечення законності та правопорядку під час проведення виборів Президента України в ГУ Національної поліції у Волинській області 25 лютого.

Начальник ГУ Національної поліції в області Петро Шпига, коментуючи повідомлення про те, що під час переходу релігійної громади в ПЦУ в Жидичині були присутні активісти з Луцька, зауважив, що поліція закликає єпархії як з одного, так і з іншого боку, не залучати до таких акцій громадських активістів з інших регіонів.

На місці повинна бути місцева громада та поліція, яка забезпечує безпеку громадян та їхнього волевиявлення. Він відзначив, що у Жидичині поліція зробила все необхідне для того, щоб не були допущені порушення громадського порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Богдан Сташинський Показати IP 25 Лютого 2019 15:28
Поліція свої функції не виконала ... А активістів в подібних ситуаціях треба відловлювати
Анонім Показати IP 25 Лютого 2019 16:39
"активістів" треба відловлювати та судити бо вони ,на заказ за гроші ,їздять по всій Україні ,своїми діями вводять в оману суспільство...Результати голосування у церквах,де засвітилися "активісти" треба переглянути.
Григорій Показати IP 25 Лютого 2019 17:04
Якби не ці обкурені створіння, яких чомусь не відловила "доблесна поліція", яка "все зробила для збереження порядку", все було б спокійно. Оскільки так звані активісти" світяться там, де пахнуть гроші, впевнений, що хтось фінансуав їхні "дикі танці" на території храму. А взагалі, громаді треба було брати доброго дрюка і гнати тих скоморохів з села.
Микола Показати IP 25 Лютого 2019 17:32
Були гості з телебачення Білорусі? , все знімали на мобілки, не лізли в бій, мабуть Бацька не дає дозволу на трансляцію, що б не було міжнародного скандалу?
ххх Показати IP 26 Лютого 2019 00:49
Храми забираете,а как же заповедь возлюби ближнего своего как самого себя,разве БОГ учил забирать у ближнего,он наоборот учил отдавать людям добром,написано- когда будет отступление ,прийдет сын погибели,мне кажется что мы идем не правильным путем, точно не БОЖИМ ,человек верующий в БОГА так поступать не будет,потому что не этому он нас учит ,а вот его антипод так бы и поступил так кто у вас БОГ???
ххх Показати IP 26 Лютого 2019 00:52
хто не знает, антипод- это полная противоположность!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus