USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Навчання волинських ліцеїстів під небезпекою зриву

13 Жовтня 2017 20:26
Для завершення ремонту в новому корпусі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою не вистачає коштів. Депутати обласної ради готують доручення голові ОДА Володимиру Гунчику, аби вжити нагальні заходи щодо фінансування, щоб не зірвати навчальний процес.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 13 жовтня.

Проблему озвучив голова фракції УКРОП у Волинській обласній раді, депутат Волинської обласної ради В'ячеслав Рубльов, коли директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк запропонував зміни в обласний бюджет.

«Всі вміємо кричати різні патріотичні лозунги, але ніхто не міг відірватися від м’яких крісел та вирішити проблему. Депутати обласної ради їздили туди, вивчали проблему, тому пропоную від комісії дати протокольне доручення голові ОДА вжити негайних заходів та забезпечити фінансування для виконання робіт. Нагадаю, що проблема в приміщенні колишнього санаторію «Турія», який безгосподарністю ледь не довели до знищення. Так як ми віддали майно для ліцею, то його вдалося зберегти. Але там повністю вийшло з ладу опалення й необхідно 5 мільйонів гривень. А там біля 300 дітей. Хто буде відповідати за зірваний процес? Необхідно діяти вже!», - наголосив В'ячеслав Рубльов.

Ініціативу підтримала профільна комісія й проголосувала за протокольне доручення.

У відповідь Ігор Никитюк додав, що при облдержадміністрації діє спеціальна комісія, яка вивчає питання й до 24 жовтня має представити звіт, скільки коштів потрібно для завершення ремонтних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus