USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Найбільша у світі ювелірна компанія переходить на перероблене золото і срібло

4 Червня 2020 07:40
Бренд із виробництва ювелірних прикрас Pandora оголосив, що із 2025 року його товари виготовлятимуть виключно з переробленого золота й срібла. Таким чином компанія хоче допомогти в боротьбі з глобальним потеплінням.

Про це йдеться в заяві компанії.

У компанії кажуть, що в даний час у виробництві використовується 71% переробленого золота та срібла, що дозволяє зменшувати викиди вуглецю, використання води й засмічення ґрунтів металами.

Нова політика, яка набуває чинності у 2025 році, як сподіваються в компанії, допоможе підвищити екологічні стандарти та зробить її привабливішою для інвесторів, які прагнуть наповнити свої портфелі активами, що відповідають усім нинішнім тенденціям у сфері екології.

«Срібло та золото – це прекрасні ювелірні матеріали, які можна завжди переробляти, не втрачаючи при цьому їхньої якості. Метали, видобуті століття тому, такі ж якісні, як і нові. Вони ніколи не заплямуються і не загниватимуться. Ми хочемо допомогти розробити більш відповідальний спосіб виготовлення доступної розкоші, як наші ювелірні вироби, і запобігти тому, щоб ці метали опинилися на сміттєзвалищах. Ми хочемо зробити свою частину для побудови більш циркулювальної економіки», – розповів генеральний директор компанії Александр Лачік.

«Потреба в «зеленому» бізнесі стає все важливішою, тож компанії мають робити кроки зі свого боку для реагування на кліматичну кризу й виснаження природних ресурсів», – додав він.

Ювелірний бренд Pandora був започаткований у 1982 році в Данії. Ювелірні вироби Pandora продаються в понад 100 країнах світу.

Срібло є найбільш використовуваним матеріалом в ювелірних виробах Pandora, на нього припадає більше половини всіх придбаних матеріалів. Також використовується золото, паладій, мідь та дорогоцінні штучні камені у виробництві прикрас.

Родіон Прокопчук
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus