USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Найбільше командування армії США вперше очолила жінка

18 Жовтня 2018 14:20
Найбільше з усіх командувань сухопутних військ Сполучених Штатів вперше очолила жінка - генерал-лейтенант Лаура Дж. Річардсон.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на CNN.

Річардсон очолила Командування сил армії США, або FORSCOM, яке є найважливішим у сухопутних військах США.

Загальна чисельність військ, що підкоряються цьому командуванню, становить 776 тисяч військових регулярної армії, резерву та Національної гвардії армії США та 96 тисяч цивільних працівників.

Основним завданням FORSCOM є підготовка, навчання та оснащення резерву сухопутних військ для виконання завдань як на території власно Сполучених Штатів, так і за кордоном.

Річардсон служить в армії США з 1986 року, в 2012 році вона стала першою жінкою, яка отримала посаду заступника командувача 1-ї кавалерійської дивізії США, відома як "Перша команда Америки". У 2017 році вона стала заступницею командувача FORSCOM.

Нинішній командувач FORSCOM генерал Роберт Абрамс переходить на посаду командувача військами США у Кореї. Річардсон буде виконувати обов'язки командира до тих пір, поки Сенат офіційно не призначить наступника Абрамса.

"В цей проміжній період вона продовжуватиме бути заступником командувача, а також виконуючим обов'язки командувач", - пояснили у FORSCOM, додавши, що кандидатура Річардсон розглядається в якості постійного командувача.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
новый мир Показати IP 18 Жовтня 2018 15:03
привыкаем к новому командованию)
33ий Показати IP 18 Жовтня 2018 15:33
Вітайте Вовку с кацапетії.. США остаточно слились.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus