USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Львівщину прибудуть 290 десантників армії США

30 Березня 2015 09:23
Вже у квітні на Яворівський полігон у Львівській області прибуде 290 десантників армії США для навчання підрозділів Національної гвардії України.

Спільні навчання розпочнуться 20 квітня. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"290 американських десантників висадяться 20 квітня у Львівській області на Яворівському полігоні. Саме тут, згідно з домовленостями з Держдепартаментом США, пройдуть тривалі спільні навчання-тренінги 173 повітряно-десантної бригади армії США і бойових підрозділів Нацгвардії. Домовленість про спільні навчання військових досягнута була під час переговорів Президента України П.Порошенка і віце-президента США Дж.Байдена", - повідомив міністр.

З його слів, у тренінгах візьме участь 900 бійців Нацгвардії України.

"Три потоку по 300 нацгвардійців. Три потоки по 8 тижнів. Потім спільні навчання. У навчаннях братимуть участь такі відомі підрозділи Нацгвардії, як -" Азов ", Батальйон ім. Кульчицького," Ягуар "," Омега "та інші частини з Києва , Харкова, Запоріжжя, Одеси, Львова, Івано-Франківська та Вінниці.

Після закінчення навчань в розпорядження підрозділів Нацгвардії, які пройшли навчання, американські партнери нададуть спеціальну амуніцію і засоби зв'язку ", - пояснив Аваков.

290 американских десантников высадятся 20 апреля во Львовской области на Яворивском полигоне. Именно тут, согласно догов...

Posted by Арсен Аваков on 29 Март 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus