USD 39.52 39.76
  • USD 39.52 39.76
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Найближчим часом Кривоноса, який знявся з виборів, призначать на високу державну посаду, – журналіст

7 Березня 2019 08:29
Переконавши заступника командувача Сил спеціальних операцій (ССО), полковника Сергія Кривоноса знятися з президентських виборів, чинний глава держави Петро Порошенко зробив сильний хід.

Про це написав у Facebook головний редактор сайту «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов.

Увечері 5 березня Кривонос зустрічався з Порошенком на прохання останнього, стверджує журналіст. Після цього, за відомостями Бутусова, полковник попросив помічників скасувати зустріч із виборцями у Кропивницькому і вимкнув телефони.

«Висування Кривоноса та його активна критична позиція могли б серйозно підірвати підтримку головнокомандувача в армії. Кривоноса в армії по-справжньому поважають, і його слово дуже вагоме. Тепер цю загрозу усунуто», – зазначив головний редактор «Цензор.НЕТ».

Офіцер не приховував, що має глобальні плани, тому на Банковій могли запропонувати йому як аргумент тільки по-справжньому масштабний проект, упевнений Бутусов.

«Кандидата у президенти зі спецпризначенця не вийшло, але цікаво, який шлях собі обрала ця непересічна людина і як вона пояснить людям, які повірили у неї, свій вчинок... За даними «Цензор.НЕТ», найближчим часом буде рішення про призначення Кривоноса на високу державну посаду. Я особисто не вірю, що Кривонос буде прогинатися і мовчати, він діятиме», – написав журналіст.


Кривонос набув популярності у 2014 році, коли командував обороною краматорського аеропорту. У 2016 році його призначено першим заступником командувача ССО.

31 січня політична партія «Воїни АТО» висунула полковника Кривоноса кандидатом у президенти. 6 березня він повідомив, що знімає свою кандидатуру, оскільки в нинішніх умовах уважає «недоцільною зміну верховного головнокомандувача Збройних сил України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 7 Березня 2019 11:49
Началась распродажа совести на аукционе "Потеря достоинства и чести"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus