USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Порошенко призначив Кривоноса заступником секретаря РНБО України

12 Березня 2019 14:31
Президент Петро Порошенко підписав указ про призначення полковника Сергія Кривоноса заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Про це повідомляє прес-служба Адміністрації президента.

«Порошенко підписав указ про призначення полковника Сергія Кривоноса заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони та вручив новопризначеному заступнику Секретаря Ради національної безпеки і оборони службове посвідчення», – зазначили у відомстві.

Кривонос відповідатиме в РНБО за переозброєння армії, військово-технічне співробітництво і взаємодію з НАТО.

«Професійний військовий з бездоганою репутацією, якого підтримала і влада і опозиція, на сьогоднішній день це саме та кандидатура, яка має очолити цей відповідальний напрям роботи», – сказав президент Петро Порошенко.

До цього Кривонос займав посаду першого заступника командувача Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

На вибори висувався від партії «Воїни АТО», проте 6 березня заявив, що знімає свою кандидатуру і буде підтримувати на президентських виборах 31 березня Порошенка.

Нагадаємо, раніше журналіст Юрій Бутусов писав, що Кривоноса найближчим часом призначать на високу державну посаду.

12 березня Порошенко анонсував призначення до РНБО керівника комісії з питань оборонної промисловості та військово-технічного співробітництва.

Раніше питаннями військово-технічного співробітництва займався Олег Гладковський, але 4 березня Порошенко його звільнив.

Гладковського відсторонили від посади після корупційного скандалу. За інформацією журналістів «Bihus.info», син Гладковського, якому на той момент було 22 роки, разом із партнерами організував приблизно у 2015 році постачання контрабандних російських деталей для військової техніки. При цьому, державні оборонні підприємства переплачували за товар у 2-4 рази, купуючи його у фірм-прокладок. Керівництво концерну «Укроборонпром» знало про шахрайські оборудки і давало на них згоду. За даними фактами НАБУ розпочало власне розслідування.

Також повідомлося, що Олег Гладковський був почесним консулом Сейшельських островів, а через цю дипустанову проводилися оборудки задля уникнення сплати податків з придбаних за кордоном картин. Раніше йшлося про те, що фірма Гладковського отримала півмільярда за таємними угодами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Наливайченко Показати IP 12 Березня 2019 16:19
Кривонic, криворук, кривокуй... Коли вже хоч один нормальний буде???
пенсіонери Показати IP 13 Березня 2019 14:58
ТА ТИ ЩО-О???«ПІДЛІ ЩУРИ БєПєПє з ганебним крадієм пенсій петьком порошеньком БУДУТЬ ПОКАРАНІ»: НАСТУПНИК ГЛАДКОВСЬКОГО ЗРОБИВ ПЕРШУ ЗАЯВУ бреше як жид і оком не мругає...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus