USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найкрасивіший чоловік світу: названо ім'я

26 Січня 2023 23:42
34-річний британський актор театру та кіно Реге-Жан Пейдж, на думку експертів, є найкрасивішим чоловіком у світі. Пластичний хірург із Великобританії Джуліан Де Сільва стверджує, що його обличчя ідеальне на 93,65% з погляду золотого перетину.

Про це пише Metro, передає Фокус.

Де Сільва використав комп’ютерні технології для розрахунку пропорцій особи Пейджа.
«Ці абсолютно нові методи комп’ютерного картографування дозволяють нам розгадати деякі таємниці того, що робить людину фізично красивою. І ця технологія корисна при плануванні операцій пацієнтів. Реге переміг завдяки своєму класично красивому обличчю і чудовим карим очам. Він мав найвищий бал. Його відстань між очима та розташування очей також були високими. Його губи ідеальної форми також отримали високу оцінку, і єдина оцінка, яка була трохи нижчою, за ширину та довжину носа», – пояснив лікар.

Слідом за Пейджем йдуть актори Кріс Гемсворт з 93,53% та Майкл Б. Джордан з 93,46%.
Реге-Жан Пейдж прославився після появи у першому сезоні серіалу Netflix «Бріджертони», де зіграв герцога Гастінгського Саймона Бассета. Зараз його називають одним із претендентів на роль агента 007 Джеймса Бонда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus