USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Найстаріше село Любешівщини отримало мультимедійний комплекс

16 Липня 2018 15:12
15 липня виповнилося 740 років від першої писемної згадки про село Судче Судченського старостинського округу Любешівської селищної ради. Перші писемні згадки про село датуються 1278 роком – це найстаріше поселення Любешівщини.

Щиро привітала всіх присутніх на святкуванні, до якого усі активно готувалися,і народний депутат України Ірина Констанкевич, йдеться на сайті нардепа.

«Роки, які зафіксовані в історії вашого села великі, але історію творять не цифри, історію творять люди. Сьогодні тут зібралося багато людей різних поколінь, що є свідченням того, що село живе активним життям. Сьогодні вкарай важливо знати, що у кожному селі є тяглість традицій, які ми всі разом шануємо», - зауважила Ірина Констанкевич.

Також Ірина Констанкевич передала вітання від голови Волинської обласної ради, засновника фонду «Тільки разом» Ігоря Палиці та вручила цінний подарунок для будинку культури – мультимедійний комплекс.

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади, активну життєву позицію, добрі справи, розуміння проблем і вміння знаходити шляхи вирішення, щирість та небайдужість до проблем земляків та з нагоди Дня села Судче подяками народного депутата нагородили: Олену Бас - в.о. старости Судченського старостинського округу Любешівської об’єднаної територіальної громади, Дмитро Лапка - настоятель Церкви преподобної Параскеви Сербської, а також Олександр Сергуц, Віталій Домашич, Роман Некоза, Микола Хвальчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus