USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Назавжди 22-річний: у Прилісному попрощалися з Героєм Владиславом Ковальовим

23 Серпня 2022 12:36
У селі Прилісному Камінь-Каширської громади 22 серпня поховали 22-річного Владислава Ковальова, який загинув під час виконання бойового завдання в населеному пункті Шестакове на Харківщині.

Про це пише газета «Нова Доба».

«Молодого чоловіка, якому б ще жити і жити, ростити двох дітей, будувати власний дім, піклуватися про батьків, радіти життю, убив підступний ворог і поламав усе, про що мріялось і хотілось. Провести в останню дорогу Героя-захисника 22 серпня прийшло чимало небайдужих краян. Відспівали Владислава Ковальов зо два десятки священників. Поховали воїна із усіма військовими почестями на місцевому кладовищі», – йдеться у дописі.

Владислав Ковальов із 2020 року разом із рідним братом проходив військову службу за контрактом у Збройних силах України. Мав сім’ю. Без батька лишилися двоє маленьких дітей.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять і слава Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus