USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Назавжди 40-річний: на Волині провели в останню путь бійця Івана Войтовича

26 Березня 2023 21:36
26 березня Городищенська громада попрощалася із 40-річним воїном Іваном Войтовичем, який загинув 17 березня, виконуючи свій військовий обов’язок в одному з населених пунктів Куп’янського району Харківської області, внаслідок важких тілесних трав несумісних із життям.

Про це повідомили у Городищенській громаді.

Проводжали в останню земну путь захисника України рідні, близькі, друзі, керівництво та працівники сільської ради, військовослужбовці та члени місцевого добровольчого формування, священнослужителі та мешканці громади.

«Повз утворений живий коридор пошани до батьківської хати напередодні та велелюдною ходою під звуки духового оркестру вже від рідної домівки в день похорону до місця вічного спокою востаннє «пройшов» Іван... Поховали бійця з усіма почестями – спільною молитвою, виконанням Державного Гімну України під залпи почесної варти на Сенкевичівському кладовищі.

Голова Городищенської сільської ради Світлана Соколюк висловила щирі співчуття матері, сестрам, усім близьким з приводу непоправної втрати дорогої людини.

Герої не вмирають! Вони лиш з нами не живуть... Уся Городищенська громада низько схиляє голови у глибокій скорботі. Нехай душа нашого земляка знайде вічний спокій», – йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus