USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Назвали ім'я лікарки, яка на Волині брала хабарі за присвоєння інвалідності

25 Вересня 2019 18:34
Медиком, яка «погоріла» на вимаганні хабарів за оформлення документів на інвалідність, виявилася завідувачка поліклінічним відділенням Локачинської центральної районної лікарні Оксана Городнюк.

Про це ВолиньPost стало відомо з власних джерел у правоохоронних органах.

Жінка, будучи також головою лікарської консультативної комісії, систематично отримувала неправомірну вигоду за затвердження медичних документів та подальше їх направлення до МСЕК. Свої «послуги» вона оцінювала у 5-7 тисяч гривень з пацієнта. Лише у поточному році здирниця за корупційною схемою підготувала та скерувала медичні документи на майже 250 громадян.

Правоохоронці затримали керівника поліклініки на робочому місці під час отримання нею чергового хабаря.

У межах кримінального провадження зловмисниці повідомили про підозру у вчиненні злочину за ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

26 вересня Оксані Городнюк обиратимуть запобіжний захід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 25 Вересня 2019 18:40
А імена так званих пацієнтів, які давали хабара? І яке покарання буде для них? Хотіли соціальну допомогу від держави отримувати?
999 Показати IP 25 Вересня 2019 19:15
Ці "лжеінваліди" не хотіли на халяву соціальну допомогу від держави отримувати, а з "доброї" у скобках руки лікарки вже є так званими інвалідами і всі 250 чоловік вже отримують пенсії та надбавки по інвалідності. От така петрушка значить. Думаю, що ніхто цієї страшної корупції в Україні не припинить.
Ого Показати IP 25 Вересня 2019 19:43
Люди, які дійсно хворі, повинні пройти сім кругів пекла щоб отримати інвалідність, а за гроші- будь ласка. Але і лікарка, певно, теж ділилася на область, на Київ...
Шацький район Показати IP 26 Вересня 2019 00:57
У нас всі митники мають групи. І ще купа начальства. І самі лікарі... Кого з них звільняти чи садити?
Носатий дядько Показати IP 26 Вересня 2019 17:54
Купівля "інвалідності" в Україні - це давній і високоприбутковий бізнес. Цього "не бачать" тількі сліпі правоохоронні(?!) органи (?!) України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus