USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лікарці, яка на Волині брала хабарі за присвоєння інвалідності, оголосили підозру

30 Жовтня 2019 16:42
Слідчі детективи Головного управління Національної поліції у Волинській області завершили досудове розслідування кримінального провадження за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди головою лікарської консультативної комісії однієї із районних лікарень області. Йдеться про скоєння злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до суду.

Нагадаємо, 24 вересня, слідчі детективи Головного управління Національної поліції у Волинській області спільно із співробітниками Служби безпеки України за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили у вимаганні та отриманні хабара у розмірі 5,5 тис. грн голову лікарської консультативної комісії. Нею виявилася завідувачка поліклінічним відділенням Локачинської центральної районної лікарні Оксана Городнюк.

Слідчі оголосили жінці про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Йдеться про вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією. Досудове слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Василь Михайлович Показати IP 30 Жовтня 2019 17:24
Так і боремося з злочинністю в Україні - Слідчі оголосили жінці про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Йдеться про вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою. Підозра , це не посадка ... !!!
Соломон Показати IP 30 Жовтня 2019 18:48
За 5000 гривень можуть і посадити, а Петро V за 13 міліардів доларів сміється як печене порося.
123 Показати IP 30 Жовтня 2019 19:13
А де ті 200 епізодів про які писали при затриманні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus