USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Назвали нові тарифи на вивезення сміття

27 Квітня 2012 14:01
Виконавчий комітет Луцької міської ради затвердив нові тарифи на послуги комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс» для населення. Відтепер вводиться нова вартість вивезення твердих та великогабаритних побутових відходів.
Відповідне рішення прийняте 27 квітня під час засідання виконкому.
Нагадаємо, «Луцькспецкомунтранс» хоче, щоб мешканці міста платили за вивезення й утилізацію великогабаритного сміття. Мовляв, надання цієї послуги не враховане, а підприємство її надає.
Тож виконком затвердив вартість послуги. Віднині за вивезення твердих та великогабаритних побутових відходів на 1 мешканця будинку щомісяця доведеться сплачувати від 5,31 гривні до 6,28 (з ПДВ).
Якщо житель багато- або одноквартирного будинку вивезе сміття власним транспортом, то заплатить лише за захоронення ‒ 3,1 гривні за метр кубічний (з ПДВ), а мешканець будинку з присадибною ділянкою віддасть за цю послугу ті ж самі гроші.
Тариф на збір, вивезення, перевантаження та транспортування відходів обійдеться в 25,81 гривні за метр кубічний (з ПДВ).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Наталка Показати IP 27 Квітня 2012 14:23
А яким чином будуть визначати великогабаритні побутові відходи? Чи знову за багатих на "царських селах", що ніяк не можуть "настроїтись", будуть платити прості смертні, які в тиждень викидають два пакети побутового сміття об"ємом в 30-35 л? І яким чином визначали норму сміття на одну людину, де такі грамотні взялися?
Лучанин Показати IP 27 Квітня 2012 16:51
І мені от теж цікаво яким чином. Це виходить що збирають гроші за ненадані послуги! Де прокуратура?
правдолюб Показати IP 27 Квітня 2012 17:31
ПАНЕ "КУЗЬМИЧ","КУБИЦКИЙ" НЕ ТАРИФИ ТРЕБА ПИДНИМАТИ А ЛОВИТИ ТА ШРАФУВАТИ ОКРУЖНИЙ БИЛЯ ЛУЦЬКА ЧАСТНИЙ СЕКТОР,ЯКИЙ ЗАВАЛЮЕ КОНТЕЙНЕРА МЕШКАНЦИВ.А ЦИКАВО ЧИ ПЛАТЯТЬ МЕШКАНЦИ "ЕЛИТНОГО"СЕЛИЩА ДЕ ПРОЖИВАЕ ПАН "КУЗЬМИЧ"?
Ніна Показати IP 4 Травня 2012 00:41
То значить, якась зараза привезе і покине біля нашого смітника приватного сектора великогабаритне сміття, а моя родина заплатить за його вивіз 25 гривень у місяць????? 300 на рік???? При тому, що сама старенькі меблі віддаю біднішим родичам. А велике дзеркало старе просто біля смітника у мене попросив незнайомець, поклав його до салону старенького автомобіля і повіз у село для мами...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus