USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

НБУ надав «Укрексімбанку» рефінансування на майже три мільярди

25 Вересня 2018 09:06
Національний банк України у вересні видав 2,9 мільярда гривень рефінансування на термін понад 30 календарних днів державному "Укрексімбанку".

Як повідомляється на сайті НБУ, кредит видано за допомогою проведення тендеру під заставу державних облігацій України, пише УНІАН.

Кредит "Укрексімбанку" став найбільшим з початку поточного року – раніше кредит НБУ на строк понад 30 календарних днів отримували "ПриватБанк" (2,3 мільярда гривень), "Альфа-Банк" (835 мільйонів гривень) і банк "Південний" (480 мільйонів гривень).

Як повідомлялося нещодавно Укрексімбанк, голова правління якого вважається близьким до Петра Порошенка, реструктуризував 1,3 млрд грн боргу "Богдана", власник якого теж соратник і бізнес-партнер президента, зі ставкою 0,46-2,46% у перші роки.

Окрім того, прес-служба групи компаній WOG заявила, що Укрексімбанк реструктуризував її заборгованість строком на 15 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus