USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Не капремонт, а ліквідація деформацій: на Волині латають автошляхи

15 Квітня 2024 14:49
На автомобільних дорогах державного значення Волинської області нині тривають роботи, спрямовані на забезпечення безпечного руху транспорту.

Дорожні бригади підрядних підприємств, відповідальних за експлуатаційне утримання шляхів, працюють на різних напрямках, інформують у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Зокрема, роботи з ліквідації деформацій дорожнього покриття упродовж нинішнього тижня проводяться на пошкоджених ділянках таких автошляхів:

М-07 Київ – Ковель – Ягодин;

М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече;

Н-17 Львів – Радехів – Луцьк;

Р-15 Ковель – Володимир – Червоноград – Жовква.
Читати ще: Дві дороги і чотири мости: які автошляхи цьогоріч ремонтуватимуть на Волині

"Вкотре наголошуємо, що такі роботи не можуть замінити капітального ремонту, однак, з огляду на нестачу фінансування, допомагають підтримувати шляхи в проїзному стані, вберегти їх від подальшої стрімкої руйнації та запобігти аварійності.

Водночас приділяємо увагу належному стану технічних засобів організації дорожнього руху – проводимо заміну пошкоджених дорожніх знаків, технічне обслуговування і ремонт ліній зовнішнього освітлення", – йдеться в повідомленні.
Читати ще: Поблизу Луцька запрацює камера фотовідеофіксації порушень ПДР

Нагадаємо, Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області опікується мережею автодоріг загальною протяжністю 1790,8 кілометрів. Це автошляхи державного значення – міжнародні, національні, регіональні та територіальні. У період дії воєнного стану Служба підтримує їх в проїзному стані лише в рамках робіт з експлуатаційного утримання, оскільки капітальні ремонти наразі зупинені.

"Закликаємо всіх учасників дорожнього руху бути обачними на автошляхах, зважати на стан дорожнього покриття та попереджувальні дорожні знаки", – акцентують дорожники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ася. Показати IP 15 Квітня 2024 15:13
Це крадіжка ,та відмивання коштів ... А ремонтом і не пахне.
Павло до Ася. Показати IP 15 Квітня 2024 16:52
Саме так!!... в країні війна, а вони за дороги .... набридло це .... скільки можна????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus