USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Не піддавайтеся панічним атакам!» – Ігор Поліщук звернувся до мешканців громади

11 Березня 2022 19:01
Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив оперативну інформацію про ситуацію в громаді станом на 18:00 годину 11 березня.

З його слів, всі служби, організації, які забезпечують поточну життєдіяльність Луцька та громади, працюють в штатному режимі. Громадський транспорт продовжує працювати в режимі вихідного дня, наразі проїзд в тролейбусах безкоштовний. Котельні, які були відімкнені сьогодні зранку, вже працюють.

Мер нагадав, що в місті працює центр допомоги біженцям.

«Біженців у нашому місті стає більше. Якщо бажаєте допомогти, можете принести в цей центр дорослий та дитячий одяг, засоби гігієни, продукти харчування, дитяче харчування, візки, а наші працівники центру будуть це сортувати і допомагати вимушено переселеним особам»

Він звернувся до біженців і нагадав, що усім вимушено евакуйованим особам необхідно отримати довідку про статус біженця. Уся необхідна інформація про процедуру є на сайті Луцької міської ради.

Міський голова додав, що 11 березня внаслідок ранкових обстрілів військового аеродрому загинуло четверо військовослужбовців, серед яких – двоє лучан. Також шість осіб було поранено. Вони перебувають в лікувальних установах Луцька.

«Ступінь важкості різний, сподіваюсь, що вони одужають і зможуть пережити наслідки цього обстрілу. Тримаймось, не піддаємось панічним атакам. Віримо в Господа і нашу Перемогу» – звернувся мер до мешканців громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus