USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Не прожив у шлюбі й місяця: загинув волинянин, який нещодавно одружився

13 Жовтня 2022 14:57
У війні загинув волинянин Дмитро Зімич із села В'язівне на Камінь-Каширщині.

Як повідомляла газета Нове життя, чоловік лише на початку вересня одружився.

Дмитро Зімич мав досвід у будівельній справі, адже й за кордоном йому довелося працювати у цій сфері. А ще після В’язівненської дев’ятирічки у Любешівському коледжі здобув дві спеціальності – тракториста та механіка. Завершивши навчання, восени 2018-го юнак був призваний на строкову військову службу, яку проходив на Черкащині. Як розповідав, той досвід пригодився, коли в квітні цього року вирушив захищати Україну від окупанта.

Із коханою Софією Швирид із Любешева познайомився через спільних знайомих. Швидко зрозуміли, що ніжне почуття у них взаємне.

«Два роки ми зустрічалися. На Щедруху були свати. Тоді ж вирішили, що весілля справимо у вересні. Планували на четверте число», – розповідали молодята. Їхні мами Лариса Іванівна й Інна Володимирівна казали: війна не перекреслила планів, хоча й внесла корективи. На початку квітня Дмитра Зімича призвали захищати Батьківщину. «Перед тим зателефонували з військкомату і попередили, щоби був готовий по дзвінку відправитися служити», – пригадував боєць.

Ось так і почалися його воєнні будні. А через п’ять місяців відпустили на кілька днів, аби зміг одружитися. Весілля відклали до перемоги, проте, на жаль, відгуляти його не судилося...

Співчуття молодій дружині з приводу втрати чоловіка висловили на факультеті педагогічної освіти та соціальної роботи, адже там навчається Софія Швирид.
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна пам'ять Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Новік Показати IP 15 Жовтня 2022 19:10
Нестерпний біль, гине квіт нації(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus