USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Не роздають повістки, а інформують: як працюють рекрутингові групи 100-ї бригади ТрО

22 Жовтня 2023 07:16
Командування 100-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, аби залучити потенційних кандидатів на військову службу, використовує різноманітні форми рекрутингу. Серед них і робота агітаційних мобільних рекрутингових груп на вулицях міст Волинської області.

Як пишуть на сторінці бригади у Фейсбуці, військовослужбовці-рекрутери з цих груп інформують майбутніх воїнів про можливості, умови та переваги служби у Волинській бригаді.

В агітаційному наметі, який з'являвся на різних локаціях Луцька цими днями, повісток не роздавали, але спілкуючись з хлопцями, допомагали зрозуміти, до чого потрібно готуватися, які військові спеціальності можна опанувати та які реальні можливості професійного розвитку, як і просування по службі, є в бригаді. Не останнім аргументом також є грошове забезпечення та бойові виплати військовослужбовцям.
Треба також згадати, що саме 100-та обр ТрО на сьогодні є однією з п'яти бригад Сил ТрО, яку відібрано для участі у пілотному проєкті з Е-рекрутингу.
Електронний рекрутинг – це пошук кандидатів до бригад ТрО за допомогою інтернет-ресурсів. Його забезпечують шляхом розміщення на офіційних сайтах інформації щодо типових вакантних посад, які підлягають комплектуванню військовослужбовцями.
«Ми запрошуємо майбутніх воїнів ставати до лав 100-ї обр ТрО! До лав бригади, чий бойовий шлях вже відмічено почесною стрічкою «За мужність та відвагу» до її бойового прапора», – наголошують волинські тероборонівці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2023 08:21
а що сталося?
Радувець Ларіса Показати IP 22 Жовтня 2023 10:08
Чому вони не боронять державу, а стоять на вулиці? Це можуть робити жіночки, агітувати і флаєри роздавати, в них краще б це вийшло однозначно!
Ольга до Радувець Ларіса Показати IP 22 Жовтня 2023 10:21
Наfронтніца, ти своїм тупізмом вже всіх достала. Іди і заміни їх, для такої ''вумної'' посада знаидеться.
Олександр до Ольга Показати IP 22 Жовтня 2023 11:23
Шоб ти не говорила на сей раз наша Ларісочка самі знаєте де лікується права
Гм до Радувець Ларіса Показати IP 22 Жовтня 2023 11:18
Це дужа важлива робота, от і роблять її. Нічого собі, захотіла їх на фронт відправити коли тут роботи непочатий край.
Ахха! до Гм Показати IP 23 Жовтня 2023 08:27
Ги, сарказм багато хто й не побачив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus