USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Не тримаєш язика, то вчися швидко бігати, – Звєрєва про вбивство бійцем дружини брата

28 Жовтня 2018 12:34
Якщо ти настільки глупа, що не тримаєш язика, то вчися швидко бігати - так вбивство, яке трапилося на Волині, прокоментувала завідувачка відділення для демобілізованих військовослужбовців КП «Луцький центр первинної медичної допомоги» Олена Звєрєва. Жінка, до слова, займається реабілітацією волинських бійців, відтак чути виправдання вбивства чоловіком дружини від психолога як мінімум дивно.

Нагадаємо, трагедія сталася 27 жовтня у Звірівському лісництві. Колишній військовий у лісі під час збирання грибів ножем у горло вбив свою громадянську дружину. Загибла нібито спровокувала колишнього військового на агресію своїми докорами, мовляв, він «ніде не був, як муха, вбити не може комара».

«В українській традиції чорнорота жінка це звичайно не добре, але що ж поробиш, от і ляпає ця нібито дружина усіляке глупство, на кшталт «щоб ти здох», або «іди геть, я собі 100 таких знайду», і все б нічого, якщо чоловік терплячий (бо так вчила мама), або слабодухий (то мій хрест).

Та зовсім інакша реакція Воїна, в котрого сила духу і жага дій кипить аж через край, таке безневинне глупство в нього викликає вибух вулкану з адреналіну, тестостерону і інших хімічних речовин, все тіло кричить АЛЯРМ і вимагає реакції на захист, тому якщо ти настільки глупа, що не тримаєш язика, то вчися швидко бігати!», - написала реабілітолог на своїй сторінці в мережі.
Моментами спірна «лірика» психолога, яка до того ж займається реабілітацією волинських бійців, обурила окремих користувачів. Мовляв, це не порада спеціаліста.

«Я все розумію, але це не порада спеціаліста», - написала Viktoria Vitrichenko.
Лучанка Лєна Шторм, своєю чергою додала, що за такою логікою, жінка в післяродовій депресії теж мала б моральне право кидатися на чоловіка з ножем.

«Якщо при чоловікові виникає питання, як захищати від нього життя та здоров'я, такий чоловік не потрібен. Яким би воїном він не був. Кожна сім'я чи стосунки мають свої критичні періоди. Тож за такою логікою, жінка в післяродовій депресії теж мала б моральне право кидатися на чоловіка з ножем. І на «ти не воювала, тобі не зрозуміти» була б відповідь «ти не народжував, тобі теж». Тому це справді лірика. При всій повазі до Вашої праці, - написала Лєна Шторм.

«Як не крути, не ліпиться до цієї ситуації "сама винна". Що б вона не сказала», - написала Ірина Воротна

До слова, нагадаємо, у Луцьку мав місце інцидент, коли юнак облив себе бензином та, тримаючи в руках запальничку, погрожував себе підпалити. Як стало відомо, що це волинянин, учасник АТО Станіслав Р. з позивним «Ганс». Юнак – 1995 року народження, він боєць «Азову». Хлопець, як виявилося, - пацієнт психолога Олени Звєрєвої.

Після інциденту медик не лише в подробицях розповіла про це, але й поширила про хлопця інформацію, яка підпадає під категорію лікарської таємниці.

При тому що психолог скаржилась на, буцімто, вкрай низьку зарплату – з її слів, за серпень 2018 року вона отримала 2576 гривень. Проте цю інформацію спростували в медзакладі, де працює психолог. Як виявилось, за місяць їй загалом нарахували 12533 гривні зарплатні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Реаліст Показати IP 28 Жовтня 2018 12:46
Боже, що воно меле..... Ця жінка не психолог, а психопат.
хохо Показати IP 28 Жовтня 2018 13:00
забагато збігів різних придурків з цим типу лікарем. можливо там промивають мозок проти громадян та ми маєм такі результати? перевірочку їй влаштувати б
опа Показати IP 28 Жовтня 2018 13:24
коментар було видалено
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2018 13:38
з тої .... такий психолог, як з корови рисак
Натали Показати IP 28 Жовтня 2018 13:47
Не психолог, а пісня! Уявляю, як на своїх "сеансах" навчає чоловіків: якщо жінка багато патякає, то ти її лопатою по башці, а якщо падлюка ще й швидко бігає, то запусти їй навздогін сокирою! Немає чого "триндєть"! Феєрично!
Анатоль_ Показати IP 28 Жовтня 2018 13:53
коментар було видалено
бляха Показати IP 28 Жовтня 2018 13:56
ооооо тут точно треба психолога лікувати і гнати його в шию!!!! це абсурд!!! Звєрєва ви що пишете таке !????це пропаганда безневинності атошників.... то ділянки їм давай,квартири,гаражі де захочуть ставити,а тепер і людей вбивати можна!??? на місці керівництва я б відсторонив її назавжди! нехай їде казахів лікує... співчуття рідним загиблої.
да до бляха Показати IP 28 Жовтня 2018 21:22
ця психолог ....неадекватна! люди ,що це робиться? це правда АБСУРД! звєрєву в Олику на лікування!
давайте Показати IP 28 Жовтня 2018 15:18
зразу всім язики повідрізаємо наперед: один після Афгану, той після Іраку, та після депресії, в тої нервовий зрив після біди,, а той не виспався ----- не будемо говорити! взагалі!
Слухайте Показати IP 28 Жовтня 2018 15:19
шановні, за останній місяць це вже третє вбивство жінок чоловіками у "сімейних війнах" на Волині, чи не за до х..я, і чи не ох..ли вже ті "вояки"? Може вже час поліції підключатись, бо якщо хтось комусь на вулиці по пиці хрясне, то можуть в кайданки і у відділок, а якщо чоловік дружині, то тільки пальчиком посварять ну-ну-ну,може досить вже і час виконувати на практиці зміни в законодавстві щодо боротьби з сімейним насиллям?
Подивимось Показати IP 28 Жовтня 2018 16:09
В кожній нормальній державі такий коментар тягне за собою не тільки заборону професійної діяльності, а й кримінальну відповідальність. вона цілком є співучасником цього вбивства, а ступінь має визначити суд. Подивимося наскільки в нас нормальна країна.
Koshka до Подивимось Показати IP 28 Жовтня 2018 16:55
Дуже хочу побачити. Тим більше, що це не перша ситуація, коли Звєрєва показує себе з професійного боку. Недавно піарилась, що розрахується (не влаштовувала зарплата), а що тепер почала влаштовувати. Чекаємо реакції головного лікаря і представників інших органів.
лучанин Показати IP 28 Жовтня 2018 17:28
Більше ніж атовцям психолог потрібен чорноротим українським жінкам.
Романтик Показати IP 28 Жовтня 2018 19:07
Не було кохання у цієї пари. Не було взаємної поваги. Не було співчуття. Не було, не було, не було... Недаремно у народі кажуть "яке дибало - таку і здибало". Тепер вона в могилі, він у тюрмі, а діти сироти. І ніяке АТО не є цьому причиною!!! Так само як І те, що ніяка жінка не повинна лащити ката!!! У цій сім"ї ніхто нікого не любив...
Просто дописувач Показати IP 28 Жовтня 2018 20:23
Не вина атовця,жінки,обставин.Вина С2Н5ОН,а вірніше наша "рідна"оковита.На превеликий жаль загнала в могили і тюрми мільони,це вам навіть не війна...Де злидні,розруха,несправедливість,там завше вона "рятує".
Лучанин Показати IP 28 Жовтня 2018 20:39
Щоб знали,звинувачуваний в момент вбивства був тверезий.Так сказали ті,хто був присутній на момент прибуття після вбивства. Звинувачений був дуже спокійною людиною.Але психологічні травми,що були отримані на війні (інвалід 2 групи,неодноразово лікувався в психлікарні) випрвдовують емоційні висловлювання Олени Звєрєвої.Вона досвідчена і з такими хлопцями працює постійно.
Ret до Лучанин Показати IP 29 Жовтня 2018 20:50
То що його тепер пожаліти? Він людину позбавив життя за можливо і образливі слова чому тепер хтось повинен його психікою перейматись.
Мешканець Показати IP 28 Жовтня 2018 20:42
Якщо вона виросла в Казахстані,то передайте Олені,що Целіна-це не місто,а цілина-це розораний степ,а чеченці і татари-це народи,а не республіки.А "глупство"-це....
Степан (Крымчанин) Показати IP 28 Жовтня 2018 21:19
Ветеранів АТОшників на Україні вже понад 300 тис. Всім потрібно пільги, шана, житло та інш. Ніякий бюджет не витримає. А цей випадок говорить доволі красномовно про напругу в суспільстві. До речи психологичну службу в генштабі України скоротили на 80%.
нострадамус Показати IP 29 Жовтня 2018 12:12
доводилося стикатися з цим "психологом". залишилися не дуже приємні враження...
Yf до нострадамус Показати IP 29 Жовтня 2018 14:06
На її сторінці у фейсбуці під цим дописом купа дурних баб, навіть не буду вибачатись чи писати в культурній інтерпритаації, бо це саме так і є, її підтримують, погоджуються, що вони чонороті і виправдовують, коли їх вбивають. Ніколи не думалось, що в Луцьку стільки ідіоток. Та це ж за місяць третє вбивставо в Луцьку, одну вбив теж бувший атошник, іншу "працівник культури". І так і буде далі, поки придурочні не зрозуміють, що життя в них одне, і здоров"я одне і не варто його витрачати, а тим більше втрачати з якимось одороблом, тільки через те, що воно носить штани, і коли воно п"є, б"є, знущається, то нічого, от нічогісінько його не виправдовує і нема пом"якшуючих обставин, і місце його у в"язниці.
Галя Показати IP 29 Жовтня 2018 14:26
була колись давно в неї на прийомі, вона мала кабінет в психлікарні(ще до цієї війни), бо не знала як жити мені і моїй дитині-інваліду. Враження таке: сама психолог - забезпечена жінка, мого життя їй було не зрозуміти і особливо вона і не старалась. Все зводилось до того, "що буває ж в людей гірше..." і повела в аптеку в психлікарні щоб я купила дорогезні заспокійливі. Ну але якщо нема на них гроші, то що ж.......Я сама можу бути і без диплома таким психологом.
Валік Показати IP 29 Жовтня 2018 17:24
Я просто дивуюсь людям,яких обманула ця горе- психолог. Спочатку всі вважали її лікарем, цю дезу запустила сама звєрєва. Доречі вона не маючи на це права виписувала ліки ( психотропні) Потім її проштовхнули на керівника цього центру. Хто і за що загадка... доречі вона числиться на роботі в психлікарні... хоча її ніхто там давно не бачив... тільки бабло на карточку за повітря... куди дивляться прокурори— невідомо. Прокурори не відреагували навіть на те, що ця потвора систематично б’є свою матір.. Що робиться ???? Хз.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus