USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Не красти, - рецепт від Башкаленка для ЛПЕ

17 Жовтня 2011 14:50
Незважаючи на збільшення субвенцій з державного бюджету на електротранспортне підприємство Луцька ситуація на ньому з виплатою заробітної плати залишається невтішною.
Про це під час оперативної наради 17 жовтня повідомив голова Волинської ОДА Борис Клімчук.
Клімчук повідомив, що в 2010 році влада виплатила субвенцій для транспортної сфери Волині обсягом 27 мільйонів гривень. З них 11,4 мільйона, тобто 41,8%, пішли на Луцьке підприємство електротранспорту. У той же час на аналогічні підприємства Кіровоград віддав 17,2% субвенцій, Рівне – 30%, а Тернопіль – 32,1%.
«І люди управляються. В жодних з цих підприємств немає заборгованості з заробітної плати. В місцевих підприємствах електротранпорту», - повідомив Клімчук.
У поточному році субвенція для Луцька залишалася на рівні минулого року – 27,3 мільйона гривень. Для підприємства електротранспорту заплановано в цьому році 11,6 мільйона гривень субвенцій, тобто сума збільшена на 200 тисяч гривень.
«У той час Кіровоград запропонував менше – 16,6%, Рівне – 27,6%, ну і Тернопіль 32,1% на рівні минулого року. Що ще треба для того, аби нормально господарювати? Не красти, правильно Олександр Констятнинович (Олександр Башкаленко, - ВН). Не красти, правильна відповідь», - додав Клімчук.
Нагадаємо, що вже декілька місяців губернатор Волині нещодавно надіслав на адресу депутатів міської ради Луцька листа з вимогою передбачити в бюджеті кошти на погашення заробітної праці працівникам ЛПЕ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Гачок Показати IP 17 Жовтня 2011 15:23
Щоб "НЕ КРАСТИ" потрібно так зробити, щоб боялися "БРАТИ". А щоб боялися "БРАТИ", потрібна так звана всенародна "ЛЮСТРАЦІЯ" надбаного за 20 років майна і все! А щоб розірвати це коло - повинно бути - дав+взяв=сів.
Я з Луцька. Показати IP 17 Жовтня 2011 16:01
Правду кажуть, крадуть безбожно, і кожен день беруть водії гроші + солярку зливають+ з/п получають+ соц.пакет. В приватніків такого не має.
Перехожий до Я з Луцька. Показати IP 17 Жовтня 2011 21:37
В приватників все йде в кишеню приватника. Щоб не зливали - потрібні електронній контроль і "шайбу",як в дальнобійників, де буде відтворено і години ізди і години відпочинку-і все! Просто всі смокчуть із однієї соски, тобто людей.
Пасажир. Показати IP 17 Жовтня 2011 19:12
Чому не робиться люстрація денної виручки незацікавленою комісією, адже крадеться мінімум третина? Один пяний водій "девятки" в кафе голосно признавався учасникам застілля, що кожен день має 200 гривень "лівака". Чому водіям з маршруту №9 і 9-А дозволено грубити пасажирам і зривати графіки руху, особливо вранці? Чому на маршрутах, які належать ЛПЕ, працюють водії, яких вже виганяли з десятка фірм за пиятику, прогули і злодійство? Хто відповість? Чому, коли на минулій сесії слухали Пуца, не довели справу по його звільненню до кінця? Він не соловей, щоб його "слухати", його треба гнати нах... і чим швидше, тим краще буде для всіх, а особливо для авторитету голови міста, для казни міста і для зручності і комфорту пасажирів.
день Показати IP 17 Жовтня 2011 20:44
Климчук дав зрозуміти всім-ось хто бере відкати за бюджетні кошти які розприділяються в області між підприємствами.Субвенція,державні програми,будівництво-давай відкат тоді щось отримаєш.Команда Климчука Башкаленку зрозуміла всім "НЕ КРАСТИ".Далі буде.
пасажир 2 Показати IP 18 Жовтня 2011 09:55
а графіки створені ЛЕП для того, щоб заробив приватник, а не підприємство. Еаприклад, вранці, в обід або ввечері стоять на Полонківській маршрутки 9а (часом і по дві-три), люди чекають, а раптом поїде! А ні, у них графік, а за його порушення штраф! Тому і їдуть пасажири часом по 10 чоловік на че5твертому маршруті, народу всеодно, аби швидше добьратись! А 30 маршрут. Вчора біля школи №1 просили зупинитись школярі, а водій не зупинився! От звідси і зменшення виручки для ЛЕП! А попросиш квиток, то нахамлять!!! Думай владо!!!!
Бобер Показати IP 18 Жовтня 2011 10:33
Ну як же не красти якщо депутати-рейдери Бондарук і Осіпов з допомогою Байццима засунули заступником директора Лпе свою людину - Колісника. Освіти і досвіду в нього нема але є нахабство і задача прихватизувати комунальні маршрути. а ви кажете не красті Виженіть спочатку рейдерів з тролейбусного управлінняя
Я з луцька Показати IP 18 Жовтня 2011 13:31
Не смішіть мене, що депо їздить по графіку. Хто найбільш порушує графік руху це депо. Їздять як хто хоче, доганяють один одного, а потім в кінцевій чуть не бються- ти мене догнав, а ти мене затянув...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus