USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

Не знають, де подіти підприємців із вокзалу

27 Січня 2012 12:57
Лотки та кіоски, розташовані на Привокзальній площі, потрібно переносити. Проте – не знають куди.

Про це йшлося під час засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва у місті Луцьку 27 січня.

Так, головний художник міста Ярослав Матвіїв розповів, що нині у Луцьку є чимало підприємців, які хочуть ставити малі архітектурні форми – лотки, кіоски.

Проте, як зазначає посадовець, немає належних умов для їх діяльності. Матвіїв запевняє, законодавство суперечить саме собі. «Наприклад, у правилах благоустрою міста написано, що не можна їх ставити на газонах. А є закон про благоустрій, там забороняється розміщувати малі архітектурні форми на прибудинкових територіях», - сказав Ярослав Матвіїв.

До того ж, за його словами, у Луцьку ще не розробили відповідну документацію. «На це кошти міська рада не виділила», - додає посадовець.

Також Матвіїв розповів, що є проблеми з Привокзальною площею. Мовляв, там у звязку із ремонтом потрібно переносити десятки кіосків. Але оскільки на це немає документації – здійснити це неможливо.

Так, заступник міського голови Василь Байцим запевнив, що торгівлі у Луцьку потрібно дати «зелене світло».

Для вирішення питань про малі архітектурні форми створять спеціальну комісію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
тиць-здиць Показати IP 27 Січня 2012 13:36
Простіше було кудись вокзал подалі від підприємців пересунути
тиць-гриць Показати IP 27 Січня 2012 14:02
Аще краще - згорнути бульдозером цих підприємців в Стир.
Exaboto до тиць-гриць Показати IP 27 Січня 2012 17:23
тиць-гриць
!!! до Exaboto Показати IP 28 Січня 2012 10:09
ще той тиць)))))
Абориген Показати IP 27 Січня 2012 17:09
Для початку, треба буде захищатися міськраді у суді, і, скорш за все,сплатити відшкодування за матеріальні збитки, оскільки підприємці вклали чималі суми в облаштування торгових місць, а міськрада вимушена буде розривати з ними договори оренди достроково.
Zavtramen до Абориген Показати IP 27 Січня 2012 23:01
какие в ж.п/// "збитки"? эти ларьки, натыканные по всему городу - признак рогулизма и убожества, уродующие городской ландшафт...
Igor_vt Показати IP 27 Січня 2012 19:05
Проблема з "переносити десятки кіосків" - трясьця, хтось у труні перегортається від реготу... Ну як же ж... Україна - цивілізована европейська держава, в нас на вулиці від слів "прошу", а в держустановах від "чим можу Вам допомогти?" просто нудить.
Вікінг Показати IP 27 Січня 2012 21:12
Скоро всі люди вийдуть на вулицю і будуть щось продавати. Хто свої бібліотеки, хто картоплю з села. І буде суцільний ринок, бо роботи немає. Барахолка буде як у голодні післявоєнні роки.
Лучанка Показати IP 27 Січня 2012 21:40
А їм переносити, люди робіт не мають, студенти в батьків на шиї живуть,оджружені разом з батьками, а їм переносити,ви не про це думайте,шановні, я розумію,що це робота архітектора,але тоді давайте 1 райно відведемо для всього і будемо туди їздити, точніше ДЕПУТАТИ І БІЗНЕСМЕНИ ЇЗДИТИМУТЬ, а прості йтимуть чи тролейбусом будуть їздити,бо з такмим темпами і маршрутки розкішшю стануть скоро, як не соромно?! ЗАЙМІТЬСЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯМ, ВИДІЛЕННЯМ КВАРТИР МОЛОДІ, А ТО ТІЛЬКИ СОБІ І ТО ЧИМ ПОБІЛЬШЕ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus