USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Недобудований цех на Волині продають за мільйон

23 Березня 2023 22:36
У Нововолинську продають об’єкт незавершеного будівництва на вулиці Володимира Івасюка. Як зазначено, нерухомість готова до здачі в експлуатацію на 64%. Це недобудований бетонний цех.

Аукціон із продажу об’єкта незавершеного будівництва на сайті prozorro.sale оголосив виконавчий комітет Нововолинської міської ради. Цінові пропозиції від учасників приймають до 26 березня. Торги заплановано на 27 березня.

Лот – нежитлова нерухомість (незавершене будівництво бетонного цеху) площею 208,8 кв. м, що на вулиці Володимира Івасюка, 49б. Висота будівлі – пʼять метрів. Фундамент виконано з бетону, стіни – з цегли, покрівлю – з руберойду, перекриття – з залізобетону.
Об’єкт перебуває на балансі виробничого управління комунального господарства Нововолинської міської ради. Земельна ділянка, на якій розташовано нерухомість, перебуває в комунальній власності.

Стартова ціна продажу – 992 675 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus