USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Неподалік Бостона у десятках будинків вибухнув газ: є жертви

14 Вересня 2018 11:25
У США у декількох містах на північ від Бостона сталися підряд кілька вибухів, імовірно, через неполадки в роботі газопроводу.

Унаслідок цього загинула щонайменше одна людина та ще 12 отримали поранення, пише Український інтерес з посиланням на Reuters.

У містах почали екстрену евакуацію.

Унаслідок вибухів загорілися десятки будинків. У районах, які постраждали, вимкнули газ та електроенергію, щоб запобігти новим вибухам.

Вибухи сталися у будинках людей, які користуються послугами Columbia Gas. Днями компанія оголошувала про роботи на газопроводі в кількох районах штату, серед яких ті, де почалися вибухи.

Аварії виникли у містечках Лоуренс, Андовер та Північний Андовер, розташованих приблизно в 25 милях (40 кілометрах) на північ від столиці штату Массачусетс.

Адміністрація міського шпиталю Лоуренса на сторінці у Facebook повідомила, що після серії вибухів і пожеж до них потрапили 13 людей. Стан одного із пацієнтів критичний, а ще одного – важкий. Діагнози варіюються від отруєння чадним газом до травм від вибуху.

Евакуйованих жителів Лоренса селять у тимчасових притулках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus